"СВОБОДА" від розуму...

31 січня 2013, 13:52
Власник сторінки
Президент ВСОО "Молодь! Громада! Влада!". Лидер движения "Молчать об этом - преступление!"
0
499
 СВОБОДА  від розуму...

Представники опозиційних сил намагалися зірвати засідання установчих зборів Громадської ради при КМДА.

   

    29 січня 2013 року на 7-му поверсі Головпоштамту, за адресою вул. Хрещатик 22, відбулося засідання установчих зборів по формуванню Громадської ради при КМДА, яке ознаменувалось безпрецедентним вчинком з боку представників партії «Свобода». Вони всіляко, всупереч усім нормам моралі, порядку та конструктивізму, намагались перешкоджати проведенню зборів.

    Засідання розпочалося з того, що декілька осіб, які стояли біля трибуни, постійно заважали проведенню зборів. Вони вигукували провокаційні гасла, намагаючись перебити головуючого, якого обрала ініціативна група, вибігали на сцену. Через таку поведінку, більшість присутніх на засіданні проголосували за те, щоб провокатори покинули залу і не заважали подальшій роботі. Після голосування одразу ж у двері увірвалися кілька десятків молодиків, на чолі з депутатом Верховної Ради від партії «Свобода» Андрієм Іллєнко. Вони силоміць намагалися зірвати проведення установчих зборів. Заявляли, що збори проводяться не правомірно (звідки вони тільки це взяли?), намагалися заволодіти бюлетенями та мандатами. Коли «свободовці» почали розпускати руки, тоді вже присутні на зборах представники громадських організацій, почали відстоювати свої права та захищатися. І щоб там не заявляли лідери «Свободи», на відео чітко видно провокаційні дії деяких присутніх їхніх прибічників (http://www.youtube.com/watch?v=9s5bDUwA5Cg&feature=youtu.be, http://www.youtube.com/watch?v=o14VKf4nPOA&feature=youtu.be).

     Захист права громадян на проведення зборів викликав неконтрольовані дії «братків» зі «Свободи», які просто скаженіючи почали кидатися, бити людей, застосовувати палиці (Доречі,  досить активно застосовував таку палицю один з «діячів», який потім заявив, що він інвалід та нещасна людина. Під час бійки не дуже він був схожий на інваліда). Бійку «народні обранці» супроводжували відбірним щирим матом, при цьому демонструючи посвідчення депутата Верховної Ради (ось і знадобилося посвідчення). Вони трощили меблі, били скло у вікнах, а квінтесенцією і лакмусовим папірцем відсутності розуму у представників партії «Свобода», стало те, що один з  їх членів застосував порошковий вогнегасник. Розпилив його у приміщенні де знаходилися жінки, ветерани Афганської війни та Великої Вітчизняної. Володимир Свєнтицький – ось ім’я цього «вогнегасника», який після того, як його схопила міліція, різко втратив свідомість. І де тільки поділася сміливість? Мені його поведінка нагадала цікаве відео з ютуба (http://youtu.be/B1vFrXX9x0s).

    Недивлячись на такий ганебний вчинок та усі перешкоди, люди не піддалися паніці та провокаціям. Ми відстояли своє право на громадську діяльність без втручання некомпетентних осіб взагалі. Як би вони не виправдовувалися перед телекамерами, і звинувачували тепер в тому, що їх знову в чомусь обділили, нехай замисляться хоча б на хвилину - Україна вже колись потерпала від свавілля, не дамо «дикунам» вказувати нам, що робити. 

    Як зазначив у розпачі один з учасників зборів: «Я особисто голосував за Іллєнка, а він обматюкав мене зі словами, що який я народ!!!!!!????». Ось справжнє тлумачення усіх лозунгів партії «Свобода».

    Шкода, що багато українців проголосували за них... Сподіваюсь, що ще декілька таких безпрецедентних «па» з їхнього боку, і люди нарешті зрозуміють хто є хто.

                                         

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.