Практична користь однієї інтернет-публікації

23 січня 2013, 16:09
Власник сторінки
вільний журналіст
0
214

Факт

На початку листопада 2011 року, я оприлюднив в мережі Інтернет статтю «Злочини професійної антифашистки», в якій йшлось про особу редактора газети «Киев Еврейский» пані Елеонору Гройсман. (http://www.kmisto.info/articles/7337.html). Наслідком публікації, був дзвоник на мій мобільний телефон Голови Національної Експертної Комісії з Питань Захисту Суспільної Моралі (НЕК) п.Василя Костицького, який дещо підвищеним тоном намагався переконати мене в тім, що жодного впливу на нього в справі прийняття рішень та звернень з проханням надати експертну оцінку пані Елеонора нікола не мала. Моя незгода з його емоційною спробою виправдатись, спричинила припинення спілкування, яке триває і нині.

Приводом для написання статті«Злочини професійної антифашистки», стала не стільки громадська діяльність пані Елеонори (професійних антифашистів які годуються з різноманітних міжнародних фондів переважно сумнівної репутації в Україні більше ніж достатньо), як вчинки, якими вона засвідчила ким є насправді. (http://www.youtube.com/watch?v=wx2Rl1paJkA&feature =share).

Як виявилось, окрім стовідсоткового фінансування газети, редакором якої є пані Елеонора та щедрих гонорарів, вона практикувала й приватну лікарську практику, на здійснення якої не мала належних дозволів. Наслідком пологів в приватному помешканні (себто виконання ролі повитухи), стала смерть української дитини. Замість того аби дочекатись лікарів й міліції, пані Елеонора прихопивши 1.000 американських доларів хутко зникла з місця події.

За фактом злочинних дій пані Елеонори, працівниками МВС було порушено кримінальну справу, проте з часом вона була припинена з формулюванням «за відсутністю в діях складу злочину». Мої спроби через знайомих з Громадської Ради при МВС щось з`ясувати лишились безрезультатними. На запитання осіб які намагались з`сувати суть справи, челядники з МВС відповідали коротко і недвозначно:

- Є наказ її не чіпати.

Ознайомлюючись з подальшими публікаціями пані Елеонори, я звернув увагу на ряд хвальних панегіриків та інтерв`ю з очільниками МВС та ГУ МВС в м.Києві. Гадаю, що пробачення необережного вбивства пані Елаонорі відбулось внаслідок певних домовленностей. Підозрюю що і нинішні ініціативи пані Гройсман (маю на увазі звернення до президента з проханням захистити жидівську громаду в Україні від партії «Свобода») не є її особистою ініціативою. Фахові антифашисти розуміють, що надмірна активність в справі «боротьби з ксенофобією» може стати причиною втрати нагоди в подальшому отримувати кошти за свою «діяльність».

В день Святого Водохреща, себто 19-го січня, в часі урочистого прийому патріярхом УГКЦ Святославом (Шевчуком), я зустрівся з посадовцем НЕК. Дозволю собі не оприлюднювати його імені й посади, оскільки це може стати причиною опали. З його вуст я довідався, що наслідком моєї публікації стало припинення відвідин пані Гройсман НЕКу й спілкування з її головою Василем Костицьким.

Зрозуміло, що оприлюднення (підозрюю, що лише сотої частки) правди про пані Елеонору Гройсман змусило очільника НЕК припинити з нею будь-які контакти. З власного досвіду (як колишній працівник) знаю, що власною репутацією пан Василь переймається аж занадто.

Олесь Вахній
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.