Про підлість, заздрість і брудну політику

22 січня 2013, 14:02
Власник сторінки
0
250

Підробний блог - це лише чергова дешева спроба дискредитувати мене та моїх соратників

14 січня на сайті Корреспондент.net через фіктивно створений блог, від мого імені були поширені абсолютно неправдиві заяви. Зокрема, у тексті було спотворене моє особисте ставлення до партії та соратників, а також наведені висловлювання, які не мають до мене жодного стосунку.

Я вже звернувся до редакції з проханням видалити «підробку» та сподіваюсь, що адміністратори сайту підуть мені на зустріч і відключать клонований акаунт.

Взагалі, вся ця історія зі спробами облити брудом мене та моє оточення наштовхнули мене на думку про те, що недоброзичливці бояться потенціалу «Батьківщини» в Київській області. А використання брудних технологій, як у цьому випадку, лиш зайвий раз підкреслює їхню безпорадність.

І, нарешті, тепер вже я із впевненістю можу сказати, що своїми діями опоненти досягли зворотного ефекту. Рівень довіри в колективі обласного осередку достатньо високий, щоб не реагувати на подібні провокації. Громадськість, я впевнений, також не оцінила псевдотворчість невідомих авторів. Зате трюк з фіктивним блогом дав мені можливість перевести у публічну площину думки і переживання щодо тривожної ситуації, що склалася у Броварах.

Всі ми пам’ятаємо як часто під час парламентської виборчої кампанії фігурував у випусках новин 97-ий округ. Бровари висвітлювались виключно у негативному контексті. Варто сказати, цілком заслужено адже те, що виробляла місцева адміністрація у парі з правоохоронцями далеке від здорового глузду. Представників «Батьківщини» під видуманими приводами затримувала міліція, заводились судові справи, опозиції погрожували розправою.

Тим ціннішою стала наша перемога. Не зважаючи на шалений тиск «Батьківщина» отримала потужну підтримку, завоювавши більше третини голосів виборців в окрузі.

Поява фіктивного блогу засвідчує, що не всі вороги опозиції змирилися з поразкою. Мене не надто хвилює кому і навіщо знадобилось використовувати моє ім’я, як інструмент аби очорнити моє оточення.

Я міг би називати прізвища усіх тих, кому вигідний розбрат в лавах партії, але не стану опускатись до рівня моїх опонентів. Хочеться вірити лише, що на подібну підлість не здатні перевертні-однопартійці.

Точно зрозуміло одне. Автори провокації таким чином намагаються розпалити конфлікт між об’єднаною опозицією, Свободою та УДАРом, а також розхитати міцність лав в середині партії.

Хочеться запевнити моїх прихованих опонентів: подібні дії абсолютно неефективні проти Київського обласного осередку «Батьківщини».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.