Зустріч з Ярославом Петровичем Федорчуком

19 січня 2013, 12:50
Власник сторінки
Студентка 1 курсу Інституту Журналістики,спеціальність:Реклама та зв'язки з громадськістю
0
160
Зустріч з Ярославом Петровичем Федорчуком

Мої враження від зустрічі Ярослава Петровича Федорчука із студентами Інституту Журналістики

  Хочу поділитися  своїми враженнями від зустрічі з Ярославом Петровичем Федорчуком - українським політиком,народним депутатом України,кандидатом економічних наук,заступником голови партії ВО "Батьківщина" з організаційної роботи, автором автобіографічних книжок «Волинянин».

    Ярослав Петрович завітав до нашого Інституту Журналістики несподівано. Цікавий, освічений, виважений у своїх словах, твердий і непоступливий у своїх переконаннях – ось таким я побачила Ярослава Петровича. Він розповідав, які книги його надихали в житті – це більш точний та лаконічний Джек Лондон та протилежний йому Екзюпері. Розповідав про створення книг першої та другої «Волинянин». Що саме обов’язок перед тими, хто загинув в роки Другої світової війни надихнув Ярослава Петровича написати історичну правду в своїх книжках.

    Від зустрічі в мене лишилися лише позитивні емоції і враження. Цікаво було почути Ярослава Петровича  безпосередньо. В розповідях  відчувалася безмежна любов до своєї країни, що Україна для нього - це святиня. Запамяталися слова Ярослава Петровича : «де б ти не був, ти можеш принести користь народу», що на мій погляд,  робив, робить і сподіваюся буде робити Ярослав Петрович. Він закликав  з повагою та більш уважніше ставитися і прислухатися один до одного, бо саме з цього треба починати, якщо ти хочеш змінити свою країну на краще.

    Після розповіді та відповідей на запитання присутніх Ярослав Петрович дарував нам свої книги. Всі присутні оточили його з бажанням не тільки отримати книгу, а й автограф автора. Мені пощастило отримати книгу :  «Трагедія українсько-польського протистояння на Волині 1938–1944 років», яку я обовязково прочитаю.

   Було дуже приємно зустрітися, послухати Ярослава Петровича, людину, яка не говорить про любов до українського  народу, а невпинно працює заради нього .

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.