Кляті "кнопкодави"

14 січня 2013, 14:13
Власник сторінки
Студент
0
237

Кнопкодави і як з ними боротися або все геніальне - просто...

Не знаю, як у парламентах інших країн, але в нашій рідній Україні дуже гостро стоїть проблема "кнопкодавства". Не буду розтлумачувати, що це таке, оскільки і так всі знають про це українськополітичне явище. 
Після парламентських виборів 2012 у Верховній Раді змінилися політичні сили і все таке... Одне з перших питань, за яке взялися опозиційні сили - це регламент, а особливо питання персонального голосування. Пропонували всілякі там системи "Рада 3", яка обладнана сканером для зняття відпечатку пальця. 
Голосування за допомогою біометричного сканера - це, звісно, дуже круто і ефективно. Тим паче цими сканерами вже обладнане робоче місце кожного депутата. Але влада заявила, що ці сканери небезпечні для здоров'я, тому ця постанова може не пройти.
Ну, і нехай! Навіщо ті сканери відпечатків, якщо цю проблему можливо вирішити значно простішим шляхом.
Відомо, що на початку засідань депутати письмово реєструються, тобто підтверджують свою присутність в залі. Таким чином не складно вирахувати кількість присутніх депутатів та їх особу. А завдяки цьому, після прийняття рішення, можна дуже просто визначити, де саме проявилося "кнопкодавство" та успішно його вилучити. Все, крапка! 
Шановні депутати, годі влаштовувати нам в тій Раді цирк на дроті.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: опозиція,голосування,кнопкодави,персональне голосування
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.