Космічна 6

04 січня 2013, 23:36
Власник сторінки
член координаційної ради ВГО "Київське Віче"
0
252

Забудовник нібито йде на контакт)

Незаконна забудова по вул. Космічній 6!

Сьогодні результатом зібрання став дзвінок і бажання забудовника вести розмову. Домовились що зустріч відбудеться 8.01.13 о 18-30 біля школи №183.


  Міліції нагнали більше ніж мешканців вийшло. Працівники МВС нам повідомили, що знести паркан можна тільки за рішенням суду. Цікаво виходить - ГАСК не бачить будмайданчика, коли він є, а коли знести, то він є і тільки за рішенням суду. Тягне до експеріменту) Якщо побудувати паркан біля Київзради, то міліція також буде чекати рішення суду? Хто схоче взяти участь у юридичному експеріменті - пишіть контакти у коментах.


Але зуби громади показали трішечки. От чи потрібен нам компроміс? Чи громада об'єднається у співзахисті придомових територій та нарешті почне диктувати свої умови бачення облаштування своїх земель?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.