"Мовчати про це - злочин!" під стінами Держслужби України з лікарських засобів.

28 грудня 2012, 23:32
Власник сторінки
Президент ВСОО "Молодь! Громада! Влада!". Лидер движения "Молчать об этом - преступление!"
0
280

Це вже справжня війна проти легального наркобізнесу!

Ми продовжуємо інформувати Вас про наші здобутки у боротьбі із аптечним наркобізнесом. Постійні наші читачі вже знають, що громадський рух «Мовчати про це – злочин!» веде активну боротьбу проти виробництва лікарських капель «Тропікамід», які викликають наркозалежність та подальшу швидку смерть. Для тих, хто ще не знайомий із нашою діяльністю, радимо відвідати офіційну сторінку громадського руху у фейсбуці, перейшовши за посиланням http://www.facebook.com/groups/528408563855831/.
Отож, 11 грудня 2012 року відбулася чергова акція проти виробництва «Тропікаміду», але вже біля стін Державної служби України із лікарських засобів. Ми мітингували та передали офіційний лист Олександру Соловйову, голові Державної служби України з питань лікарських засобів, із проханням заборонити виробляти «Тропікамід» в таких кількостях. Не дивлячись на стереотипи, представник Олександра Соловйова вислухала наші прохання та висловила підтримку й бажання співпрацювати з даного питання. Більше того, Олександра Зінченка, лідера громадського руху «Мовчати про це – злочин», запросили до громадської ради при відповідній службі. Таким чином, за допомогою чергової акції, ми заручилися підтримкою державних органів у боротьбі проти аптечної наркоторгівлі. Свої наміри про співпрацю Олександр Соловйов підтвердив у програмі «У центрі уваги» на телеканалі «Київ», де разом із Олександром Зінченко висловили свої погляди на розвиток наркоманії в Україні та можливі шляхи подолання.
Цікавим виявився той факт, що вже на другій нашій акції було більше представників ЗМІ, а саме репортери «Інтеру», «5» каналу, «Нового» каналу, ТРК «Україна», ТВІ та «Київ». Крім того, моніторинг інтернет – порталів показав, що нашу акцію відвідали й інші репортери та висвітлювали хід подій у своїх блогах. Більше того, репортери висловили бажання поспілкуватися із представниками руху і поза межами акції. Для нас дуже важлива підтримка ЗМІ та інтернет-видань, адже саме вони допомагають спілкуватися із мільйонами українців, яким не байдуже наше спільне майбутнє.
Шановні колеги та друзі, щиро вдячні за Вашу підтримку та допомогу у цій не легкій боротьбі!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.