Закон Димы Яковлева/

19 грудня 2012, 08:39
Власник сторінки
Dolce far niente
0
362

/Sergei Magnitsky Rule of Law Accountability Act


    Після прийняття обома палатами американського Парламенту "Закону Магнітського" за яким 60-м російським корумпованим чиновникам причетним до посадки і вбивства юриста Гермітедж Капітал заборонено в'їзд в США і зберігання своїх капіталів в американських банках Путін пообіцяв "атвєтіть". І він "атвєтіл"...

На Росії за даними експертів близько 700 тисяч дітей сиріт. Значна частина з них - діти-інваліди. В рік на Росії вдається знайти прийомних батьків для 7-8 тисяч сиріт. Здорових. Сиріт-інвалідів росіяни чомусь не хочуть усиновляти. Їх усиновляють американці. Діти-інваліди на Росії важка тема, більше половини з них після досягнення 16річного віку і закінчення спецшколи чекає одне майбутнє - школа для престарілих і важке смерть. 

   За 20 років американці усиновили близько 60 тисяч російських сиріт. Інвалідів. Інвалідів по відомим причинам американцям вдається усиновлювати легше. Америкоси летять через пів-світу, бігають по інстанціях, і платять хабарі. І знову платять. І знову... Без хабарів кажуть навіть інвалідів на Росії важко усиновлювати. А потім вони цих дітей лікують.

Такот, про "атвєт" Путіна. він руками Госдуми "атвєтіл" "Законом Діми Яковлєва" за яким американцям буде заборонено усиновлювати дітей. Як говориться "ви чморите наших корумпованах чинуш-убивць - а ми вам за це заборонимо спасати наших сиріт-інвалідів". Чисто російський підхід. Єта Рася б..ть!



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.