Подвійні стандарти української політики

12 грудня 2012, 03:09
Власник сторінки
Юрист
0
309

Ось так радикально ВО Свобода обіцяє своїм виборцям боротися із нечесними кандидатами, але очевидно це не стосується самих свободівців, тим більше якщо це брат лідера партії.

14. Зобов'язати кандидатів на всі виборні посади вказувати в офіційних біографіях національну приналежність, усі попередні (від совєцьких часів) партійні та державні посади і судимості – не лише непогашені, але й погашені. Знімати кандидатів з реєстрації через приховування біографічних фактів або позбавляти депутатів мандату, якщо приховування виявиться після виборів.(Програма ВО Свобода)

Ось так радикально ВО Свобода обіцяє своїм виборцям боротися із нечесними кандидатами, але очевидно це не стосується самих свободівців, тим більше якщо це брат лідера партії. 
Нещодавно стало відомо що рідний брат Олега Тягнибока притягався до кримінальної відповідальності, проте будучи кандидатом в народні депутати України Андрій Тягнибок приховав, чи то пак  забув вказати про свою судимість. Приховування факту судимості є вияв неповаги до виборця, адже якби виборці знали про судимість Андрія Тягнибока то результат виборів у 125 мажоритарному окрузі міг бути іншим, більше того це пряме порушення програми партії і тепер відповідно до програми партії,ВО Свобода повинна позбавити Андрія Тягнибока депутатського мандата. 
Дана ситуація із судимістю Андрія Тягнибока є лакмусовим папірцем який покаже чи дійсно ВО Свобода є принциповою політичною силою, чи це черговий популістичний проект який сповідує політику подвійних стандартів
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.