На журналіста здійснено напад фігурантами викривальних публікацій.ОНОВЛЕНО!!!

22 листопада 2012, 16:03
Власник сторінки
0
270

Сьогодні на сайті правозахисного центру "Свобода" з"явилось повідомленя про напад на журналіста!

Дивіться тут -  http://svoboda.zhitomir.ua/novosti/na-zhurnalista-zdijsneno-napad-figurantami-vikrivalnix-publikacij.html   

Напади — це відповідь міліційно — прокурорської мафії на депутатські звернення Лесі Оробець

Я, Віктор Котенко, журналіст – правозахисник, засновник і головний редактор Житомирської газети «Свобода» провів серію журналістських розслідувань щодо участі  міліціонерів в торгівлі наркотиками, катуванні людей, зв`язках з організованою злочинністю. Матеріали оприлюднювались на веб-сайті «Правозахисний центр Свобода» (www.svoboda.zhitomir.ua ;http://svoboda.zhitomir.ua/zhur_ras/narkomafiya.html ;http://svoboda.zhitomir.ua/zhur_ras/vidkrite-zvernennya-do-xapug-milicioneriv.htmlhttp://svoboda.zhitomir.ua/nash-arxiv/avtorskie-stati/zhitomir-musora-otkupayutsya-ot-zhertvy.html ; http://svoboda.zhitomir.ua/zhur_ras/pytki-v-milicii-i-reshalovo.html).

До Місцевого Житомирського районного суду з позовами до журналіста про захист честі, гідності і ділової репутації, тобто «честі мундиру», звернулись начальник Черняхівського райвідділу міліції Скидан та перший заступник начальника УМВС України в Житомирській області Будзинський. Документальними матеріалами журналістських розслідувань встановлено корупційний зв`язок між цими залежними між собою особами.

Я готовий захищатися в суді та маю докази всього, про що оприлюднював інформацію, а свідки бажають надати свідчення.

Але фігурантами моїх публікацій чиниться страшний тиск на свідків та на мій бізнес. Підлеглі першого заступника начальника УМВС України в Житомирській області, деякі працівники прокуратури та безпосередні «герої» (родичі міліціянтів з Черняхова) викривальних публікацій і відеоматеріалів чисельною групою  саме зараз, 22.11.2012р. о 15 год.30 хв. намагаються силоміць вдертися до мого помешкання за адресою Житомирський район, смт. Новогуйвинське, вул. 9 П`ятирічки, 11 кв.41 де зареєстрована газета «Свобода» та мій з сином бізнес. Нападники погрожують по телефону і кажуть, що діють за вказівкою прокуратури Житомирської області на виконання доручення Генерального прокурора України Пшонки. Це вже не перші погрози і не перша спроба мене або мій бізнес невмотивовано «перевірити» (наприклад, http://svoboda.zhitomir.ua/zhur_ras/nalogovaya-masturbaciya.html та інш.). Як видно з документів, розправами завжди керують ті ж самі очільники правоохоронних органів.

Здійснюється тиск на свідків – це погрози «закатати їх в бетон» і провокації

Наразі існує серйозна небезпека та загроза життю свідків та журналіста

Про напад зловмисників повідомлено до міліції по телефону 102

О 16год.30хв. прибув наряд міліції, мама журналіста, яка була сама у квартирі під час нападу, дає пояснення. Нападники зникли. Дав пояснення по телефону і я, Віктор Котенко.

Повторний напад здійснено після того, як «перевіряльники» зазнали поразки в першому «наїзді» http://svoboda.zhitomir.ua/nash-arxiv/avtorskie-stati/menty-alkashi.html От тоді й зірвало дах у корумпованих «диригентів» з обласного управління, за наказом яких підлеглі «шістки» полізли напролом, без попередження

Напади — це результат депутатських звернень Лесі Оробець. Звернення качати тут:

Депутатський запит міністру Захарченку

Прокурор! Наркоторгівля в міліції Житомирської області!

НАПАДИ ВЖЕ ТРАПЛЯЛИСЬ І РАНІШЕ:

Довідково:

http://svoboda.zhitomir.ua/zhur_ras/napad-radioelektronikiv-na-zhurnalista.html

http://svoboda.zhitomir.ua/zhur_ras/likvidaciya-zhurnalista-obnovleno.html

http://svoboda.zhitomir.ua/zhur_ras/proshu-politicheskogo-ubezhishha.html


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.