Алкаші у погонах. ОНОВЛЕНО!!!

20 листопада 2012, 12:01
Власник сторінки
0
307

П"яні менти б"ють посуд, лаються матом, розпочинають бійку і погрожують!..

Видно, відставним правоохоронцям нема куди грошей дівати: гарні зарплати, гарні хабарі, гарні квартири, гарні пенсії... І все це з ваших кишень, громадяни. Напиваються, як ті свині — є за що...

За дивним збігом обставин вже в понеділок, 19 листопада,  на протязі всього дня до охоронного підприємства телефонували з прокуратури м.Житомира і запрошували керівника терміново до них прибути. Лунали також дзвоники з запитаннями, а чи не знаходиться, бува, за адресою охоронного підприємства редакція газети «Свобода» та інтернет — видання «Правозахисний центр Свобода». А зранку 20 листопада до підприємства десантувався працівник з прокуратури Житомира з «постановою — повідомленням» від 19.11.12р. про термінову, до 23.11.12р., перевірку господарської охоронної діяльності. Ця цидулка підписана міським прокурором Титарчуком і в ній він посилається на «вказівку» з прокуратури Житомирської області. В уяві відразу виникає образ обласного прокурорського діяча, який, длубаючись у носі пальцем, періодично тим пальцем кудись «вказує». Насправді це є не вмотивована, незаконна перевірка, а якщо називати речі своїми іменами, то звичайний тупий «наїзд».

Причина проста: журналіст правозахисного центру та газети «Свобода», який майже щодня товче цю мафію викривальними публікаціями і керівник охоронного підприємства мають одне й те ж саме прізвище та ім`я по-батькові — Котенко В.В. До речі, охоронне підприємство зовсім нещодавно, 9 серпня 2012 року, вже перевірялось контролюючим органом, про що складено відповідний акт: порушень не встановлено.

Довідково:

19.11.2012р. до прокуратури м.Житомира і РВ Корольовського району УМВС України в Житомирській області надійшли заяви, підкріплені відповідними документальними доказами, з вимогою порушити проти відставного алкаша кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст 296 ч.2 КК України — хуліганство.

Побачимо, з якою швидкістю і як саме відреагує мафія у погонах


Полковники — дебоширы

Фото: хуліган

Прізвища свідків змінені на їх прохання


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.