З днюхою, Олеже! Тягнибок наш президент!! :) :)

07 листопада 2012, 09:34
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
852

Сьогодні виповнилося 44 роки з дня народження Тягнибока Олега Ярославовича, очільника ВО "Свобода" Чого я про нього не знав. Пару фактів з біографії. =



Оле́г Яросла́вович Тягнибо́к (* 7 листопада 1968, Львів) — український політик, голова політичної партії Всеукраїнське об'єднання «Свобода». Народний депутат України ІІІ та IV скликань (19982006), кандидат на посаду Президента України на виборах 2010 року.

Народився у Львові. Батьки - лікарі.

От цього не знав = Прадід по матері Лонгин Цегельський був депутатом Віденського сейму, одним із ініціаторів створення Західноукраїнської Народної Республіки. Від імені ЗУНР на Софійській площі у Києві він зачитував Акт злуки між ЗУНР і УНР[1].

Одружений. Разом з дружиною Ольгою виховує 3 дітей: доньок Ярину-Марію, Дарину-Богдану та сина Гордія.

За освітою - лікар. За другою - юрист. Порядна людина, відразу видно! :)
==
Цитата =


17 липня 2004 в Івано-Франківській області на заходах, присвячених пам'яті Дмитра Клячківського (Клим Савур), Тягнибок виступив з такими словами:

Вони не боялися, як і ми зараз не маємо боятися, вони взяли автомат на шию і пішли в ті ліси, вони готувалися і боролися з москалями, боролися з німцями, боролися з жидвою і з іншою нечистю, яка хотіла забрати в нас нашу українську державу… Треба віддати Україну, нарешті, українцям. Оті молоді люди, і ви, сивочолі, оце є та суміш, якої найбільше боїться москальско-жидівська мафія, яка сьогодні керує в Україні[16]
Як на мене, все вірно каже. Бо хто такий Овоч? Мафія! Хто такий Сабачьнік? Затятий українофоб! Хто такий Азаров уроджений Пахло? Тульський маркшейдер!! Що роблять в Україні ці кремлядські сраколизи і їх діти? Грабують, гвалтують, вбивають!!!

Отака от, уйня, малята. Тягнибок наш президент! Слава Україні! Смерть ворогам!!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.