Вечірній мітинг опозиції під ЦВК (фото, відео) (Олена Білозерська. Перепост)

06 листопада 2012, 11:17
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
495

Пізно ввечері повернулася з мітингу під ЦВК. Давно вже не бачила стільки "космонавтів". Вони стояли у три лави, оточивши за периметром усю площу, попереду підряд - капітани і майори. Коли біло-


Пізно ввечері повернулася з мітингу під ЦВК. Давно вже не бачила стільки "космонавтів". Вони стояли у три лави, оточивши за периметром усю площу, попереду підряд - капітани і майори. Коли білогвардійці програвали громадянську війну червоним, вони створювали офіцерські полки. Так що цих майорів у шоломах можна вважати доброю ознакою.
Posted on 2012.11.06 at 08:17
Tags: ,

Бачила також серед "космонавтів" дивних персонажів, про яких навіть зробила попередження у Фейсбуці: "Увага, панове! На мітингу під ЦВК, який проходить в оточенні неймовірної кількості "космонавтів", справа від сцени серед міліцейського очеплення стоять 4 хлопців у повному обладунку пожежників, у шоломах і масках, тримають балони й інше спорядження.
Ніколи раніше я таких на мітингах не бачила. Можливо, готується якась провокація з вогнем чи піротехнікою, після якої буде в'язалово. Зверніть увагу і будьте обережні".

Народу під ЦВК було багато, але помітно менше, ніж вранці. Ведучий періодично закликав чоловіків стати у лаву напроти "Беркуту", щоб захистити жінок і озвучку, але сили були настільки нерівні, що якби "беркути" пішли на штурм, шансів би не було.
Але вони лише лякали штурмом, чекаючи, вочевидь, коли людей поменшає. Хіт і водночас новинка сезону - постійне попередження через гучномовець з міліцейської машини - що право громадян на мирні зібрання "обмежене шляхом заборони", що людей просять "поважати закон і добровільно розійтися", інакше міліція змушена буде застосувати силу. Ввечері у них з’явилася ще одна пропагандистська тема: що люди мають після роботи відпочивати і більше часу приділяти своїй родині, а не мерзнути на мітингу. І взагалі, хто вам сказав, що вибори завідомо сфальсифіковані?
Коли вже вони самі залишать, добровільно чи примусово, свою роботу і почнуть більше уваги приділяти сім’ям? (Це ті, кого не посадять).

Періодично "беркути" тиснули на психіку мітингувальників, роблячи крок уперед. Ведучий же увесь час передавав "хлопцям, як соколам" "накази народу": "Зробити один крок назад, кроком руш! О-о, молодці хлопці! Ще один крок назад!". Звісно, "беркути" при цьому з місця не рушили. І навіть не збиралися, поки немає наказу від безпосереднього начальства, робити якісь там кроки. Зі сцени якісь жіночки зверталися до них "Діти" і слізно благали не йти проти свого народу.



Батюшка з прапором на тлі "Беркуту"
====
Більше тут = http://bilozerska.livejournal.com/672661.html
==========================


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.