Зміни, ви де?

29 жовтня 2012, 23:00
Власник сторінки
журналист
0
270
Зміни, ви де?

"Зміни, ви де?" - чи не це запитання ви задаєте собі кожного ранку ось уже кілька років поспіль? Певно, що так. Але ж по суті, чекаючи змін, ви самі нічого не робите і ситуція залишається стала.

Ми всі чекаємо, що ось-ось наступить час, коли все буде зовсім інакше. Можливо, сонце засяє яскравіше чи повітря стане чистішим, можливо, раннішній вітерець подарує надію на те, що завтра, таке довгоочікуване завтра, буде іншим: кращим, щасливішим. Вірити в те, що думки матеріалізуються - добре, проте живучи лишень мріями та фантазіями, ви ризикуєте так і залишитися на роздоріжжі зі знаком "Чекаю змін" у правій руці. Набридло, чуєте, набридло, остогидло, осточортіло кожного дня чути як хтось вічно проклинає свою долю, своє життя, країну, владу, роботу...цей список безмежний, безкінечний, безкрайній. Досить чекати.        Хочеш змін - почни з себе!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: зміни
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.