Поддержка Юлии Тимошенко соотечественниками проживающими за границей

24 жовтня 2012, 20:50
Власник сторінки
Музыкант. Студентка университета
0
262

Сьогодні виповнюється рік як влада незаконно засудила Юлію Тимошенко. Юлія Тимошенко бореться вже рік проти диктатора Януковича будучи за ґратами. Янукович втручався в судовий процес та все зробив


Сьогодні виповнюється рік як влада незаконно засудила Юлію Тимошенко.
Юлія Тимошенко бореться вже рік проти диктатора Януковича будучи за ґратами.
Янукович втручався в судовий процес та все зробив щоб лідер опозиції Юлія Тимошенко сіла за ґрати незаконно, зараз в "суді" розглядається чергова сфальшована "кримінальна справа" яка пов'язана з діяльностями корпорації ЄЕСУ. Янукович посадив Юлію Тимошенко по тій причині що він боїться людей та лідера опозиції.

Юлія Тимошенко чітко сказала і довела що "чинна влада" нездатна проводити реформи та щось змінювати в країні. Всі знають що "чинний уряд" вкрав в людей дуже багато грошей. Тимошенко боролася і бореться з тим щоб корупції не було, в кризовий час вона змогла виплатити пенсії та домовитися по постачання газу до України.

За весь рік було багато подій: наприкінці 2011 року в Юлію Тимошенко почалися проблеми зі спиною, "апеляційний суд" відмовився розглядати справу по суті та залишив лідера опозиції за ґратами потім її перевезли з СІЗО до Колонії, на початку 2012 Юлія Тимошенко не отримала медичної допомоги коли вона знепритомніла, на початку весни охоронці побили Юлію Тимошенко, вона голодувала тривалий час, пізніше її перевезли до лікарні, побачення з захисниками завжди були подвигом для неї та для захисників, в кінці липня захисника Власенка облили зеленкою, наприкінці серпня Європейській суд з прав людини почав слухання по з приводу порушення прав Юлію Тимошенко, "касаційний суд" відмовився скасовувати незаконний вирок хоча підстави є і будуть скасувати вирок, не так давно соратників допустили до Юлії Тимошенко.


Надія завжди є що лідер опозиції вийде на свободу і диктатор Янукович піде у відставку. Юлія Тимошенко завжди боролася і буде боротися за Україну, її хочуть зламати але вона дуже сильна і готова до кінця боротися, це велика ганьба для України що лідер опозиції сидить незаконно за ґратами. Юлія Тимошенко невинна і про це говорить весь світ але "владі" плювати на всіх.

Я хочу звернутися до всіх, давайте зупинимо цю "владу" 28 жовтня, давайте звільнимо Україну від окупації бандитів та звільнимо всіх невинних людей.

Юля Володимирівна тримайтеся ми з вами!!!  Антон Шнайдер
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.