Іду з роботи додому, нікого не рухаю..

19 жовтня 2012, 16:46
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
878

Біля ліфту зустрічаю сусідку Лариску. Порядна, статечна жінка. Продає цигарки в переході. Виходить на своєму поверсі і кричить= Падажді!! Вот кандідат! Приносить торбу буклетів агітаційного змісту.


Чекаю в ліфті Каже = Очень хароший, почитай! Патом мне раскажешь. Переглянув буклети, поліграфія вищий клас.  Багато корисної (?) на перший погляд інформації юридичного змісту. Нє йопть хто, ПРАВОЗАХИСНИК!
Фотка кандидата - етапіздєц який пупсік томний. Покажу як хто схоче.

Кримчак Сергій Олександрович
День народження: 31 Серпня 1987

===
В біографії склад сім"ї,  тата, маму, шкільні роки, правничий факультет бувшого КДУ пропускаєм. Читаєм =

в березні 2006 року був обраний депутатом Дарницької районної в м. Києві ради;

в 2008 році був обраний депутатом Київської міської ради.

Рахуїм на пальцях, в 19 років в райраді, в 21 в міськраді. Питання до блогерів, шо сказать Ларисці? Геній від політики, чи насмоктав? Батьки музиканти. Це для інхвормації. З цього боку ніби протекції бути не могло.
=====
Як мені в такому випадку діяти з моєї громадянської позиції? Написати на першій сторінці буклета = "РигоАнальна ТУШКА" перманентно-чорним маркером і приліпити перед підїздом? Чи мо який інший текст порадите? :)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.