Кримінальний роман

09 жовтня 2012, 10:26
Власник сторінки
0
346

Голова сільради, щоб не спачувати аліментів, разом з друзями - начальником міліції, прокурором, суддею сфабрикував кримінальну справу проти матері своєї дитини... Молоду жінку хочуть засудити


Перший Заповіт, з яким Бог звернувся до створеної Ним людини, стосувався виконання найголовнішого завдання — розмноження, збереження і продовження людського роду на Землі.

Буття. Глава 1:28 І поблагословив їх Бог, і сказав їм Бог: плодіться і розмножуйтеся, і наповнюйте землю ...

Ця перша і найголовніша Заповідь пізніше була повторена родині Ноя — найкращої людини, яку Бог зберіг для розмноження на Землі після того, як потопив водою все інше грішне людство.

Буття. Глава 9:1 І поблагословив Бог Ноя й синів його і сказав їм:Плодіться і розмножуйтеся, і наповнюйте землю. 7 Ви ж плодіться й розмножуйтеся, роїться на землі та розмножуйтесь на ній.

Сам «процес» був обумовлений певними моральними нормами і правилами. Але в ті часи ще не було ні міліції, ні прокуратури, ні судів, ні сільськіх та інших рад, наповнених грішниками...

Ми не знаємо, в який саме день і час бацнув в голову і проміж ноги Андрію Степанчуку Заповіт Божий. «Плодись!», — пролунав глас. «Єсть!», — відповів Андрій, відсалютував піонерським салютом і почав завзято розмножуватись. Жінкам він подобався, діти народжувались регулярно і гарненькими. Але ж як плодитись, не порушуючи решту Заповідей? Цього Андрій, на жаль, не знав, як і самих Заповідей Господніх, тому що такої науки не вчать у політичних партіях і органах державної влади — не та парафія, не той заповідувач.

Ще у 2008 році Андрій Степанчук, член Партії регіонів і голова сільської ради села Поліське Коростенського району Житомирської області познайомився з Наталією Прищепою, яка працювала в районній державній адміністрації. Виконуючи ту саму найпершу Заповідь, член і голова закрутив з молодою жінкою службовий роман, супроводжуючи його не Соломоновою «Піснею пісень», а звичайними байками про своє нещасливе сімейне життя. Наталя слухала теревені голови про палке кохання, про те, що він ось-ось розлучиться з дружиною… Слухала аж два роки і врешті – решт повірила та закохалась. Член теж не дрімав і Наталя завагітніла. Новостворене подружжя радісно очікувало на дитину. Але на восьмому місяці вагітності голова сільради раптово змінив свої плани на майбутнє і вирішив не руйнувати попередній шлюб, про що чесно повідомив Наталі. Так скінчилась ідилія вічного кохання.

11 червня 2011 року Наталя Прищепа народила Степанчуку сина Андрія Андрійовича. Батько вчинив шляхетно — від дитини не відмовився і офіційно підтвердив своє батьківство у РАГСі. Спочатку допомагав, провідував сина, а з листопада 2011 року будь — які стосунки раптово припинив. Наталя чекала – чекала і 24 лютого 2012 року звернулась до суду з позовом про стягнення аліментів. Степанчуку це дуже не сподобалось, на виклики суду він не реагував, всіляко затягуючи рішення. Сільський голова погрожував Наталі, вимагаючи, щоб вона відмовилась від позовних вимог, залякував своїми зв`язками в правоохоронних органах. А тим часом законна дружина Степанчука теж подала позов про стягнення аліментів з чоловіка і відповідне рішення суду не забарилось — таким чином розмір майбутніх виплат аліментів Наталі Прищепі було штучно зменшено.

Намагаючись нейтралізувати Прищепу, Степанчук про палку любов вже не згадував, а писав брудні скарги до міліції, прокуратури, сільської ради (!) та райдержадміністрації… Дружина Степанчука теж писала заяви до міліції про те, що Наталя нібито зводить наклеп на її чоловіка твердженнями про спільну дитинуАле всі зусилля подружжя Степанчуків виявилися марними і врешті-решт суд прийняв законне рішення про стягнення аліментів з голови сільради на утримання сина Андрія.

12 квітня 2012 року Наталя Прищепа відвідала село Поліське,  щоб з`ясувати долю своєї заяви про виділення земельної ділянки. Ще в період палкого кохання Степанчук, малюючи перед коханою рожеве майбутнє, обіцяв їй виділити 0,15 га землі. Мовляв, начальнику міліції дав, іншим друзям з державної парафії дав, то чому б коханій не дати? Для сина ж старався...

По дорозі до сільради жінка завітала у дитячий садочок, в якому завідувачкою працює  дружина Степанчука. Наталя вирішила показати їй свідоцтво про народження сина Андрія, щоб та припинила розповсюджувати плітки про нібито байстрюкове походження малюка. Історична зустріч із Степанчук Оксаною Валентинівною відбулася в коридорі. Мирної бесіди не вийшло, зустріч почалася і закінчилася образами та сваркою між жінками. Наталя кинула на підлогу до ніг завідувачки копію свідоцтва про народження сина і пішла геть.

Коли жінка зайшла до приміщення сільради, Степанчук був там і, зустрівши її, просичав: «Ти чого сюди приперлась?», — та влупив кулаком у живіт. За таких обставин Наталя Прищепа довідалась, що той шматочок землі сільрада віддала  дружині Степанчука.

Ковтаючи сльози, стукнута сільським головою жінка помітила, що у вусі нема сережки — це Оксана Валентинівна вирвала її під час «дружньої» розмови. Довелося знову йти до дитсадка, там знайти сережку допомогла прибиральниця.  Спускаючись сходинками, Наталя вгледіла, що за нею стежать: сільський голова спостерігав з вікна службового авто, яке припаркував у провулку неподалік. Жінка сіла в таксі і поїхала геть. Степанчук, записавши номер авто, яке від`їхало, вирішив погратися в детектива і поїхав слідом. Стеження члена і голови за скривдженою жінкою продовжувалось аж до Коростеня.

Фабрикування кримінальної справи проти Наталі Прищепи відбувалось, як у поганенькому серіалі – бойовичку. Про те, що її намагаються засудити, Наталя вперше довідалася … під час свого викрадення. Через три місяці після неприємного випадку у Поліському, 17 липня 2012 року, коли вона поверталась з магазину додому, на неї накинулись двоє чоловіків у цивільному одязі і силоміць затягли до приватної автівки жовтого кольору. (це авто помічене також у деяких інших «темних» справах на теренах Житомирської області – авт.) Викрадачі сказали, що повезуть її на допит до міліції. Своїх прізвищ і посад не називали, зателефонувати не дали, хоча Наталя й казала, що вдома залишились без догляду двоє діточок — дівчинка 6 років і хлопчик віком 1 рік. Викрадачі привезли жінку до відділення міліції Коростеня, де слідча Дідківська Наталя Іванівна вчинила допит щодо випадку у дитсадку.

З`ясувалось, що за заявою Степанчук Оксани Валентинівни проти Наталі Прищепи фабрикується кримінальна справа за статтею 296 ч.1 — «хуліганство». Причому, за сприяння друзів голови Поліської сільради — начальника міліції Калітки, помічника районного прокурора Шокала та деяких інших службових осіб. (редакція має цікаві матеріали з цього приводу, але вони не розголошуються, тому що зачіпають деякі інтимні сторони приватного життя посадовців та інших осіб, після оприлюднення яких цих діячів або повбивають, або каструють, або, щонайменше, натовчуть їм пики).

Слідство пройшло швидко і неправедно – поза увагою слідчої Дідківської залишились важливі епізоди: судово-медична експертиза не знайшла ні синців, ні подряпин на тілі завідувачки дитсадка; офіційні довідки від офіційних закладів про нібито порушення Прищепою громадського порядку зклепали зацікавлені особи – від імені сільради села Поліське підписався голова як службова особа, а насправді аліменщик Андрій Степанчук, від імені дитячого садочка – завідувачка закладом, а насправді дружина Степанчука.

На сьогоднішній день кримінальна справа розглядається у Коростенському районному суді. 5 жовтня 2012 року відбулось вже друге слухання. Але, якщо казати прямо, то не відбулось, тому що жодного разу в судове засідання за попередньою змовою не з`явилися ні Степанчуки, ні інші представникиобвинувачення. Лише тінь голови сільради і члена Партії регіонів одного разу промайнула біля суддівського кабінету. 

Справу розглядає голова районного суду Кондратюк, хороший приятель колишнього голови Держкомзему Матвійчука – хрещеного батька сільського голови Степанчука. Нещодавно дружина Матвійчука хрестила новонароджену дитину Степанчука, яку народила його дружина Оксана Валентинівна.

Схоже на те, що родинним угрупуванням заздалегідь хором написаний  вирок Наталі Прищепі. Отакий «мадридський двір»…

Довідково:

1. Зовсім випадково з`ясувалось, що до цькування Наталі Прищепи причетна ще й сестра колишнього полковника міліції Ертуса (на сьогодні він адвокат), яка закидала Наталю листами – погрозами через мережу Інтернет (прізвище Ертуса також фігурує в епізодах, пов`язаних з підкиданням наркотиків і вимаганням хабарів; вуха цього пана стирчать поруч з вухами інших міліційно-прокурорських покидьків, які, зловживаючи службовим становищем, нещодавно розвалили резонансну кримінальну справу про побиття 9 — річного хлопчика родиною місцевого начальника МНС);

2. Перший адвокат Наталі Прищепи, колишній міліціонер і колишній помічник прокурора, ховається від неї, тому що з самого початку зрадив інтереси своєї клієнтки;

3. Згідно з Писаннями виконання Заповіді Божої щодо розмноження є величезним благом і навіть виправданням для людини. Було б дуже добре, якби учасники конфлікту примирились між собою, по-дружньому спілкувались і допомагали одне одному, а їхні діти знали і любили всіх своїх братів і сестер. Але, на превеликий жаль, дійовим особам не відома наука Божа, вони не розуміють ні Біблію, ні Коран… Все те, що відбувається сьогодні в цій справі – великий гріх і пряма дорога в пекло для кривдників.

До речі, про бажання дати інтерв`ю заявили деякі заміжні жіночки, спокушені сільськими «дон жуанами» і міліційними братками…

(Джерело: Кримінальний роман)

Контактні телефони Наталі Прищепи: 098 -711 -77 -24; 093 -593 -54 — 89

Андрій Андрійович

Наталя Прищепа з дітьми

Слідча Коростенської міліції Дідківська

Постанова про відкриття кримінальної справи проти Наталі Прищепи

Полковник міліції Ертус

Сестра полковника Ертуса Ліна

Начальник міліції Калітка

Викрадач жінок Корпан

Андрій Степанчук і Наталя Прищепа

Viktor Kotenko


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.