Роздуми про вітчизняний автопром та про вітчизняного виробника в цілому

25 вересня 2012, 20:17
Власник сторінки
0
286

Щойно прочитав статтю на автоконсалтингу про чергове рятування вітчизняного автопрому та про введення збору на утилізацію авто, вирішив поділитися своїми роздумами, може хтось побачить, а може і почує

Чомусь рятування вітчизняного виробника може відбуватися тільки податками, ставками, зборами і т.д.,  чому не стимулюється саме виробництво, не пільгами, а споживанням наприклад. Все що треба зробити то дозволити підприємствам, установам і організаціям, що фінансуються з бюджету купувати автомобілі 70% локалізації виробництва в Україні кузов та двигун обов'язково мусять бути вироблені саме в Україні, і не просто купувати, а робити це щоб мали право кожні 3 роки, або 100000 км. пробігу,  треба щоб виробник був зобов'язаний викупати кожні 3 роки авто та надавати з доплатою новіші більш сучасні моделі. І ще до цього заправляти ці авто дозволити тільки вітчизняним паливом, не  виробленим в Україні, а саме добутим в Україні, це може бути бензин з нафти добутої в Україні розбавленої з спиртом (етанолом), або газом метан, пропан або біодизелем, головний критерій 70% частка  саме українського (в даному випадку розмір цін не має ніякого значення). Думка така, що якщо є держава, то вона має сама себе забезпечувати максимально внутрішніми ресурсами, якщо для своєї життєдіяльності необхідні зовнішні ресурси, то існування такої держави можна поставити під сумнів. До всього написано хотілося б додати,  що в даній галузі корупція  просто перестає існувати, або якщо і існує то все ж таки на користь країни.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.