Про одного сина і майбутню війну. (перепост)

23 вересня 2012, 10:49
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
411
Про одного сина і майбутню війну. (перепост)

На відпочинку я познайомилась із дуже симпатичною жіночкою з Росії. Всі минулі роки вона відпочивала удвох з єдиним улюбленим сином, а цього року - сама, бо син служить в армії.

Про одного сина і майбутню війну


Posted on 2012.09.22 at 19:42
Tags: ,
На відпочинку я познайомилась із дуже симпатичною жіночкою з Росії. Всі минулі роки вона відпочивала удвох з єдиним улюбленим сином, а цього року - сама, бо син служить в армії. І не де-небудь, а в десанті. Пішов, ясна річ, добровільно, ще й чималих зусиль доклав, щоб узяли.

У вільні хвилини син щодня телефонує матері. Ще й примудряється заливати свої фотки в контакт. Каже, що фізично дуже важко, але він задоволений, бо вони там не фарбують генералам паркани, а справді вчаться воювати - стріляють, бігають, стрибають з парашутом тощо.
Призвали сина у травні, на сьогодні він відслужив уже чотири місяці. За цей час мати кілька разів їздила до нього, показувала мені у фотоапараті кадр, де вони разом. На фото поруч із моєю знайомою - ніякий не крутий Рембо із засуканими рукавами, а вухаста дитина.

Коли ми прощалися, вона вирішила трохи мене провести. Ми зібрали речі і вже майже пішли, аж тут їй раптом зателефонував син, і вона замахала мені руками, що не піде зі мною.
Я дочекалась кінця розмови. Син сказав матері, що їх раптово перекидають у Дагестан, ближче до кордону з Грузією, і що телефонувати звідти він не зможе.

Вона хвилювалася - "там же банди", я заспокоювала, як могла. Але здається мені, що "банди", тобто ісламістське підпілля у Дагестані, тут ні до чого. Просто Росія готує ще один напад на Грузію. Станеться він чи ні - залежить від результатів грузинських виборів 1 жовтня і подій, які відбудуться після них. Імовірно, плануються якісь провокації, сутички і хрестоматійна "братня допомога".

Тривожно мені щось за братів-грузинів... Тим більше, що інформацією про те, що готується нова війна, забита вся грузинська частина Інтернету.

Мені доводилося чути, що у конфліктах з Росією нібито винний Саакашвілі, бо весь час наривається. Так ось, спеціально для Януковича: імперців задовольнити неможливо. Вони задовольняються, тільки проковтнувши і перетравивши.
============
Взято тут =
http://bilozerska.livejournal.com/658723.html
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.