Допоможімо міліції. Увага! Розшук!

12 вересня 2012, 17:38
Власник сторінки
0
841
Допоможімо міліції. Увага! Розшук!

Міліція другий тиждень не може знайти людину, котра напала на журналіста в присутності сотень працівників ЗМІ і навіть самого Президента.

Поки що міліціонерам знайти цю людину не допомогли жодні свідки, відео, відзняте телекритикою, на якому засвітився розшукуваний пан, заява, написана в міліцію - потерпілою. Не допомогло навіть те, що розшукуваний знаходився на заході за участю президента і вчиняв ну не зовсім законні дії в присутності самого гаранта. Нагадаю, що трапилося. Дія відбувалася 3-го вересня 2012-го року на всесвітньому конгресі преси у столичному жовтневому палаці. І ось поки президент виголошував промову - про свободу преси і тому подібне - українські журналісти намагалися показати реальний вигляд цієї свободи - і показали це на плакатах. І саме в цей момент розшукуваний пан вирішив теж наочно перед усім газетним світом показати, як на ділі виглядає ця свобода - найближче до нього була редактор української правди - Олена Притула - її він і почав штовхати і видирати з рук плакат. 

ВІДЕО ІНЦИДЕНТУ:


Як я вже нагадувала - пізніша заява в міліцію - Олени Притули - правоохоронцям в розшуку не допомогла. В управлінні державної охорони - теж розшукуваного не ідентифікували як свого працівника.

Тому журналістам не залишається нічого іншого, як самим знайти цю людину. 

Завтра о 12.00 біля Жовтневого палацу ( Інститутська, 1) журналістський рух "Стоп цензурі!" оголошує розшук чоловіка, котрий нападає на журналістів. Ми розклємо по місту листівки з його обличчям, внизу вкажемо наші контактні телефони. Ми будемо вдячні кожному, хто розповість, де живе цей чоловік, де він вчився, де працює, відпочиває, будь-яку інформацію. І приєднуйтеся до акції. 

Допоки не настало остаточне покращення і з журналістами. 




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.