Невдалий бруд чи наївна передвиборча забавка Войцеха

10 вересня 2012, 09:29
Власник сторінки
0
442

Чорний піар може бути брудним і дуже брудним. А може бути невдалим та кумедним. Політичні технології у Святошинському районі Київської області навряд чи попадуть до ТОП 10 найкращих.

Чорний піар буває різним. Він може бути брудним і дуже брудним. А може бути невдалим та кумедним. Політичні технології у Святошинському районі Київської області навряд чи попадуть до ТОП 10 найкращих передвиборчих ходів, але своєю прозорою та невмілою провокацією жваво підіймають настрій місцевому населенню.

На стовпах дерев, стінах і т.д. розклеєні плакати із надписом «Мельник проти Войцеха». Політ креативної думки передвиборчого штабу Войцеха досить яскраво свідчить про незрілість та передчасне залучення цього кандидата до передвиборчих перегонів.

Петро Мельник, який є ректором Національного університету державної податкової служби України завжди сумлінно ставився не тільки до виконання своїх службових обовязків, а ще й постійно опікувався проблемами населення міста Ірпінь, яке неодноразова делегувало йому депутатські повноваження.

І тепер, на його фоні намагається пробитися самовидвиженець Дмитро Войцех, який нещодавно спробував смак місцевих депутатських повноважень та амбіційно націлився на більш високий політичний рівень. Але, треба зазначити, що для того, щоб завоювати людську довіру недостатньо просто розклеїти плакати та звинуватити свого опонента у всіх гріхах місцевої адміністрації.

Треба вирости – чи як людина, чи як брудний політичний діяч. Політика – така річ, де успіху здатні досягнути обидва типу кандидатів. Але ж, затриматися на другий та третій строк здатні лише ті, хто працює на благо виборців, а не на свій гаманець.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Мельник,Петро Мельник,Микола Месник,Дмитро Войцех,Войцех,Месник
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.