Якщо ти не мудозвон,

14 серпня 2012, 11:00
Власник сторінки
.
0
861

голосуй за Фарiон!


Шановні виборці дільниці № 116!
Вам дуже пощастило, на Вашій виборчій дільниці буде балотуватися видатний філолог, політик і просто красива, сильна жінка Ірина Фаріон. Я впевнений, що вона варта цілої дивізії, оскільки вороги Україна тремтять вже при одному її імені.
Ви маєте шанс віддати свій голос саме за неї. Особисто я є прихильником її ораторського та артистичного таланту, її неперевершених організаторських здібностей. До того ж вона не просто джерело величезної кількості цікавих ідей, але й дуже винахідлива людина. 
Ось наприклад, одного разу в неї у львівській кав'ярні брала інтерв'ю одна московська журналістка. Пані Ірина відразу попередила її, що інтерв'ю буде давати тільки українською, тому, якщо журналістка не знає нашої мови, то нехай шукає перекладача. Журналістка мову не знала і попросила одну з відвідувачок кафе допомогти з перекладом. Та погодилася і почала перекладати. Але оскільки не була професійним перекладачем, то пані Ірині не сподобалося, як дівчина перекладає. Вона зробила дівчині одну поправку до перекладу, потім другу, третю, дівчина зовсім зніяковіла і далі вже не могла перекладати. Як тут бути? Але пані Ірина не розгубилася, вона швидко оволоділа ініціативою і стала перекладати саму себе! Тобто спочатку відповідала на питання українською, а потім сама себе ж перекладала на російську! Такий винахідливості можна тільки позаздрити!
Шановні львів'яни! Я не сумніваюся, що кожен з вас є справжнім націоналістом. А якщо хтось себе таким не вважає, то це означає, що у нього точно є гарне почуття гумору. 
І в тому і в іншому випадку Ви просто зобов'язані віддати свій голос за пані Ірину! Ще раз закликаю до Вашої громадянської свідомості! Тільки Ірина Фаріон зможе оживити Верховну Раду і зробити її засідання цікавими і змістовними!
Отже,  всі  на вибори, всі голосуємо за Ірину Фаріон!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.