Поляризація українського суспільства сьогодні

14 серпня 2012, 10:45
Власник сторінки
пенсіонер
0
799

Опозиція знову наступає на ті самі граблі

   Опозиція знову наступає на ті самі граблі. У виборчому процесі відсутнє право народу делегувати у Ради своїх представників – зовсім! Інтереси народу тому не реалізуються. Сьогодні вважається демократичною схема повноважень народ партіїделегати. Але це фальш – ні одна партія не одержувала повноважень делегувати від народів кандидатів. Така ідеологія створена олігархічними кланами і відповідає тільки їх інтересам. Тому не диво,що партії легко об’єднуються, а депутати стають «тушками». Адже «Регіони» і «Батьківщина» живуть в одному ідеологічному рівні,працюють проти народу. Тому, виходячи з такої точки зору, надійні прогресивні перетворення після виборів немає.

   Така сама подвійна гра в побудові  демократії та реформ в Україні. З 1991 року Україна ніби є державою  ринковою економікою. Основою ринкової економіки є право приватної власності. Це право зародилось не з 1991 року,а було на західній Україні до 1939 року,та на інших теренах до 1917 року. Без визнання того права на рівні Конституції і ніхто по-іншому  не збудує демократичної держави,інший шлях веде до олігархічної диктатури з відповідними наслідками. Тому після виборів 2012 року в Україні політична еліта «партії ,олігархи» будуть відстоювати та впроваджувати право приватної власності сформоване в Україні  1991 року.

   Стає зрозумілим чому партії малочислені і не йдуть в народ,а нагадують бізнес-клуби – менше акціонерів більші девіденти. 

   Тому, вибори 2012 року, то  бійка партій і тих хто за ними стоїть за місце біля корита,що зветься Україною.

   Але народ вже розуміє,що справжня поляризація – це суспільство проти «Регіонів» , «Батьківщини», компартії. Саме на такій платформі можлива розбудова демократичної  України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.