Що вони курили? Напевне російський газ ще й галюциногенний!

09 серпня 2012, 09:47
Власник сторінки
політичний експерт, письменник
0
313

Нещодавно інформпростір струсонуло нове явище – такий собі модифікований оніщенко, тепер мілітаризований

Оскільки, із вступом РФ до СОТ просто так глумитися з української продукції тепер не поглумишся, то тепер за виробництво нових жупелів взялася не санепідстанція, а військова пропаганда. А чого просто прожерати бюдже – нехай хоч щось роблять. А оскільки армія є лише інструментом зовнішньої політики,  то починаєш думати про деякі історичні аналогії.

Останній візит Путіна і багатогодинне чекання української делегації якось дуже нагадує багатогодинне чекання чехословацького президента Бенеша в приймальні Гітлера. А потім почалися всілякі там Судети. Хоча останній продукт пропаганди швидше виглядає більш схожим на напад на Польщу з перодягненими  атакувальниками  німецької радіостанції. Словом читайте і насолоджуйтеся:  

„З метою пропаганди та введення в оману жителів Грузії та світової спільноти, українських найманців переодягли у форму російської армії та за їх участю монтували фото-і відеокадри про нібито факти насильства і мародерства російських солдатів щодо мирного населення, що проживає в грузинських селах.

Таким чином українці допомагали Грузії дискредитувати російську армію під час російсько-грузинської війни 2008 року.

Про це свідчить звіт слідчого комітету Російської Федерації про розслідування подій в Південній Осетії в серпні 2008 року, оприлюднений до 4 річниці війни.

Москва має намір добитися розслідування цих фактів у Міжнародному кримінальному суді, загальний обсяг кримінальної справи становить понад 400 томів.

За даними СК РФ, керівництвом Грузії були зроблені дії з метою дискредитації військовослужбовців російських Збройних Сил і створення негативного образу російського солдата.

"Отримані свідчення свідків про те, що до вступу російських військ у Горі та інші населені пункти, розташовані на кордоні з Грузією, з метою пропаганди та введення в оману жителів Грузії та світової спільноти, українських найманців переодягли у форму російської армії та за їх участю монтували фото-і відеокадри про нібито факти насильства і мародерства російських солдатів щодо мирного населення, що проживає в грузинських селах ", - заявляє комітет.”

Джерело: <a rel="nofollow" href="http://gazeta.ua/articles/np/_perevdyagnuti-v-rosijsku-formu-ukrajinci-grabuvali-i-vbivali-gruziniv-2008-roku-/449807">Gazeta.ua</a>

Дурдом на марші! Інакше це назвати не можливо! Весь світ обійщли кадри де із помешкань жителів Горі очуміла від грузинської крові і землі банда тягла подушки із унітазами, та ще домашню консервацію із чачою.Тепер на енному році цього ганьбовища виявилося, що це були перодягенні банди українських найманців. Так і хочеться запитати – що вони курять, щоб до такого додуматися? Враження таке що до подібного галюциногенного ефекту може призвести тільки газ із товстої газпромівської рури. Тому що навіть продукція Чуйської долини такого ефекту не дає.

Що ж насправді означає цей пропагандивний вихлоп? Та нічого іншого, як свідчення руйнації російського режиму. Цей режим втрачає не лише друзів у далеких світах, цей режим активно перетворює навіть тих друзів, що по периметру РФ у своїх запеклих недругів.

Така „брудна” інформаційна бомба під україно-російські відносини означає ісетрику російької сторони щодо участі України в інтегративних проектах на пострадянському просторі – Україна там свого місця не шукає. Тому, що участь в таких проектах означає втрату суверенітету. Колись мені розповідали історію про, те що один крупний чиновник був запав на молоду дівчину. Коли ж його упадання були відкинути, різниця у віці і соціальній  драбині далася взнаки, тоді  розлютований коханець просто прийшов і навалив купу під дверима нещасної дівчини. То ж висуваючи щодо українців подібні звинувачення швидко і не збагнеш – чим керується російський істеблішмент – вдоволенням забаганок альфа-самця чи логікою розпаду імперії. Швидше за все, що таки логікою розпаду. Аця логіка діє від зворотнього – чим радикальніші кроки ти вчиняєш на самозбереження, тим швидший розпад!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.