У Рівному навчалися воїни-зв’язківці

03 серпня 2012, 12:28
Власник сторінки
0
335

У 55 окремому лінійно-вузловому полку зв’язку закінчилося командно-штабне навчання (КШН).

У 55 окремому лінійно-вузловому полку зв’язку закінчилося командно-штабне навчання (КШН). Цей захід бойової підготовки тривав протягом трьох днів під керівництвом начальника зв’язку – начальника відділу зв’язку та інформаційних систем штабу 13 армійського корпусу полковника Сергія Капшука. До навчання було залучено близько 40 військовослужбовців управління полку та штабів підпорядкованих батальйонів і центрів.

-  Ми відпрацювали питання бойового застосування частини та управління підрозділами під час виконання завдань, - зазначив командир 55 окремого лінійно-вузлового полку зв’язку полковник Сергій Патапов. – Під час цього заходу командування полку, батальйонів та центрів набули практичних вмінь і навичок в плануванні заходів бойового застосування та управління підпорядкованими підрозділами.

На час проведення командно-штабного навчання у парку бойових машин було розгорнуто командні пункти управління полку зв’язку та підрозділів. Навчання відбулося у два етапи. На першому - керівник КШН заслухав висновки з оцінки обстановки, що склалася та перевірив дії особового складу в процесі планування бойового застосування військової частини. Також, було перевірено практичні навички посадових осіб у виконанні своїх функціональних обов’язків. Під час другого етапу було відпрацьовано практичні дії офіцерів в процесі управління підпорядкованими підрозділами.

-  Хочу відзначити, що у нашій частині нещодавно було призначено трьох нових заступників командира полку, - додав полковник Сергій Патапов. – Це навчання стало для них унікальною можливістю покласти на практику знання, отримані під час навчання Національному університеті оборони України. 

Загалом, за словами керівника навчання, усі залучені посадові особи зі своїми обов’язками справилися, а 55 окремий лінійно вузловий полк отримав загальну оцінку «добре». Наступним етапом підготовки особового складу військової частини стане осінній польовий вихід, де воїни-зв’язківці вже практично забезпечуватимуть зв’язком органи військового управління.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Рівне,Гайн,55 окремий лінійно-вузловий полк зв’язку,КШН,командно-штабні навчання
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.