Чому посварилися Балога, Колесниченко та Тулуб?

02 серпня 2012, 09:33
Власник сторінки
0
904

Схоже, Партія регіонів у 200-му виборчому окрузі вирішила розіграти турецький гамбіт з гарним призовим фондом.

 От тільки правила гри не визначила, тому що за однією дошкою зібрала одразу шістьох  гросмейстерів. Здається, це все закінчиться гучним скандалом.

      1 серпня губернатор Черкаської області Сергій Тулуб узяв учать у виїзному засіданні колегії Христинівської районної державної адміністрації, що відбулося у смт. Верхнячка Христинівського району Черкаської області. На цій  колегії С.Тулуб представив кандидата у народні депутати від Партії регіонів Антона Яценка. До речі, всі чекали, що С. Тулуб представить в цій іпостасі відомого місцевій публіці «фермера» Андрія Крохмаля, який із завидною регулярністю догоджав губернатору протягом останнього року. Мабуть, спорожнів гаманець «фермера», бо витративши більше мільйона гривень на округ був вимушений зійти з гонки під впливом більш багатих претендентів, які й зацікавили губернатора. Антон Яценко успішно проваливши проект по тендерній палаті, який він очолював, звідкись знайшов гроші для роботи на 200-му окрузі. Зрозуміло, що у загальному списку  Партії регіонів, колишній бютівець місця знайти не міг. Тому був направлений «для розводу» С. Б. Тулубу у якості мажоритарника. У Верхнячці корінний регіонал Тулуб, не втратив нагоди вказати Яценкові на його місце, натякнувши на необхідності вкладу грошей у округ, та принизив його, щоб він хоча б вивчив українську мову, перш ніж йти на округ. Яценко це стерпів, оскільки вважає себе головним провладним кандидатом. Очевидно, проплативши ще двох тушок  литвинівку Галину Кучер та представника ЄЦ Балоги Миколу Наконечного.

       Ніби все зрозуміло, але не зовсім… Адже, мер Христинівки Микола Наконечний., виявився не таким простим. Він весь час позиціонував себе від Єдиного центру Віктора Балоги. Однак у одній з приватних ресторанних бесід Наконечний, похвалився, що прикриваючись Балогою, йтиме головним кандидатом від ПР під патронатом  Голови Верховного суду Володимира Колесниченка.

      Наконечний заплутав всіх своєю балаканиною. Бо під час візиту в Христинівку, С. Тулуб, суворо йому заборонив вести будь-яку гру проти Антона Яценка і наголосив, що саме Яценко головний кандидат від ПР у 200-му окрузі.

      Невідомо як тепер, Колесниченко, Балога та Тулуб будуть ділити Яценка, Наконечного та Кучер. Але можливо ситуацію врятує молодий регіонал Вадим Ващенок, який подає надії і ще не заплямував себе брудними іграми. Час покаже.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Україна Тулуб Балага Колесниченко Яценко Кучер
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.