Так охороняв, що сам вчинив злочин.

30 липня 2012, 13:37
Власник сторінки
юрист
0
557
Так охороняв, що сам вчинив злочин.

Так охороняв, що сам вчинив злочин.

   У Червонограді Львівської області один із працівників доволі відомої «охоронно – юридичної» фірми у 2009 році до охоронявся до того, що  безпідставно побив 35 річного шахтаря, внаслідок чого останній визнаний інвалідом 3 групи. 

   Постановою Червоноградського міського суду від 16 лютого 2012 року, спеціаліст служби безпеки – охоронець Червоноградського ринку, звільнений від кримінальної відповідальності з передачею його на поруки підприємству у якому він працював. Позов потерпілого на суму майже 15 000 грн матеріальної шкоди та 70 000 грн моральної шкоди, суд у відповідності до чинного законодавства залишив без розгляду.  

    Потерпілий від злочину вчиненого охоронцем внаслідок таких його дій визнаний інвалідом 3 групи. Лікується по сьогоднішній день.

    Експертиза проведена під час розгляду кримінальної справи підтвердила зокрема правильність визнання інвалідом та серед іншого діагнози: перелом нижньої щелепи, порушення зору та слуху.       

    Визнання інвалідом Кузів Володимира Романовича спричинило звільнення його з шахти де він отримував принаймі достатню заробітну плату для забезпечення всієї його сім’ї – дружини та двох малолітніх дітей.

    Зараз Володимир Романович через 3 роки знову змушений звернутись до суду. Одночасно із зверненням до суду буде також через ЗМІ звертатись до  партнерів та клієнтів фірми (відомі Банки) де працював «горе – охоронець» з проханням посприяти у відшкодуванні йому Фірмою шкоди, адже відповідальність за шкоду завдану працівником несе роботодавець.

    На прохання Володимира Романовича назва даної фірми, її партнерів та клієнтів, поки що не повідомляється.



 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.