Здавалось малому, чи снилось малому що гєїч заходив до нашого дому?

23 червня 2012, 13:07
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
809

В чому фішка геїчів і інших тут кремлядьских пропагандонів? Гроші? Воно, падло, краде ВАШ ЧАС. ;) Відволікає агітками від реальності. А тим часом є на шо звернуть увагу. Вішать ментів як котів!!

Короткий вступ = застрелили мєнта садюгу Тепер судять героя України

Олена Білозерська: Знаю, як треба!


Увага! В неділю, 24 червня, у Семиполках - відзначення 35-річчя Віталія Запорожця!

Posted on 2012.06.23 at 12:18
Tags: , ,




Заява
організацій, що входять до Комітету Визволення Політв’язнів,
про визнання Віталія Запорожця та "ніжинських робінгудів"
в’язнями сумління


Комітет визволення політв’язнів (КВП) з перших днів взяв під свій контроль справу юриста Віталія Запорожця, який у с. Семиполки Броварського району на Київщині застрелив міліціонера, що тероризував усе село і побив особисто Віталія.

Майор міліції Микола Симоненко був відомий як людина садистичних нахилів, який, зловживаючи своїм статусом дільничного, поводився як бандит-«безпредєльщик». В день трагедії М.Симоненко був п’яний, був не у формі і не при виконанні службових обов’язків, знущався з В.Запорожця. Інцидент стався передусім з його вини, що й виправдовує остаточно В. Запорожця і пояснює причину його відчайдушного вчинку. Вбивство людини, що регулярно вдавалася до насильства, було вимушеною формою самооборони і помстою за зганьблену честь усього села. Адже на неодноразові скарги селян ні прокуратура, ні керівництво МВС не реагували. Саме тому односельчани і повстали на захист Віталія Запорожця.

В ситуації, коли суди, прокуратура та міліція являють собою одне корупційне ціле, яке підпорядковане режимові внутрішньої окупації, Комітет визволення політв’язнів (КВП) вважає юриста, правозахисника та громадського діяча Віталія Запорожця політв’язнем. На догоду злочинній владі у обвинуваченого усунуто адвоката, всі його клопотання відхиляються, свідків захисту суддя в порушення закону вирішила не заслуховувати, рішенням суду пресі заборонено відео- та фотозйомку. Сам процес має великий суспільний резонанс. Вчинок Запорожця і його гідна поведінка у суді – спричинили загальноукраїнське визнання Віталія як справжнього народного героя.

КВП солідарний з Київським фондом ім. О. Гірника та Лігою українських меценатів, що нагородили в’язня сумління Віталія Запорожця премією імені Героя України Олекси Гірника, який у 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою вчинив самоспалення в Каневі біля могили Шевченка на знак протесту проти антиукраїнських безчинств комуністичної влади.

Також віднині ми вважаємо в’язнями сумління «ніжинських робінгудів»: Влада та Анатолія Поповичів, Сергія Ярмоленка, Андрія Бондаренка, Дмитра Волика та Рустама Уразгельдієва. Бо вони, як сказав у своєму заключному слові Влад Попович, «за один місяць очистили місто від наркоторговців, чого не спромоглася зробити за 20 років українська міліція».

Антиукраїнському режиму Януковича вигідне фізичне винищення українців на нашій, але не своїй землі. КВП буде докладати всіх зусиль до перегляду їх справи й покарання «ментів», що кришували наркоторгівлю.

Організація Українських Націоналістів
ВО "Свобода"
Коаліція учасників Помаранчевої революції
ВМГО Молодіжний Націоналістичний Конгрес
ВО «Тризуб» ім. С. Бандери
Політична партія «Братство»
Конгрес Українських Націоналістів
Молодий Народний Рух
Братство святого Луки
Українська Національна Самооборона (УНСО)
Товариство «Меморіал» ім. Василя Стуса
Чорний Комітет
ГО «Патріот України»
Блок соціального партнерства «Порядок і достаток»
Соціал-Національна Асамблея (СНА)
Академія культурної спадщини українського козацтва.

«21» червня 2012 р.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.