Козятинська міська рада проти введення гендерної політики та ювенальної юстиції.

02 червня 2012, 20:29
Власник сторінки
Председатель общественного совета при городском исполкоме и руководитель организации "За здоровый образ жизни"
0
742
Козятинська міська рада проти введення гендерної політики та ювенальної юстиції.

Були виявлені факти і докази введення гендерної політики і ювенальної юстиції на Україні , дана європейське введення суперечать законам конституції України та загрожує знищенням інституту сім'ї .

В Козятині Вінницької області 25 травня пройшла сесія міської ради де розглянулося звернення голови Громадської організації «За здоровий спосіб життя», відповідно до норм статті 25 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", з метою збереження інституту сім'ї, християнських цінностей, вихованням дітей та підлітків на традиційних національних звичаях, обрядах, інтересах, відносинах між жінкою та чоловіком . 

   Також враховуючи думку громадськості депутати Козятинської міської  ради  проголосували проти гендерної політики та ювенальної юстиції яка вводится на Україні і одноголосо  підтримали  збереження інституту сім'ї, християнських цінностей, вихованням дітей та підлітків на традиційних християнських та національних звичаях . 

         Депутати перед голосуванням висловили свою думку що дійсно були виявлені реальні факти і докази введення гендерної політики і ювенальної юстиції на Україні , дана європейське введення  суперечать законам конституції України, загрожують знищенням інституту сім'ї та представляють загрозу національній безпеці України .Також були взяті до уваги хвиля  резонансних  мітингів які проходять в багатьох регіонах України .

      Нагадаємо,що 27 квітня 2012 року  Голова громадської організації Павлов Федір від імені громадськості ,  релігійних та громадських організацій  виступив з зверненням  на сесії Козятинської міської ради на захист традиційної сім'ї та християнських цінностей , в зв'язку з негативною реакцією громадськості щодо запровадження гендерної політики та ювенальної юстиції в Україні. 

         Були наведені докази і факти негативного впливу ювенальної юстиції як в Європейських країнах так в Україні, результатом якого пропагується гомосексуалізм в навчальних закладах, можливість відібрання дітей у нормальних батьків, були наведені чомусь приховані жахливі факти  самогубств в Полтавській області зневірених матерів у яких були відняті діти ювенальними  службами

Тому Козятинська міська рада одноголосо проголосувавши за рішення  письмово звернутися до Президента України ,  Верховної Раді України та Кабінету Міністрів України з зверненням .

1.  Зупинити процес провадження гендерної політики в Україні;

2. Не допустити впровадження ювенальної (кримінальної) юстиції, через внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України. Припинити практику провадження ювенальних технологій в так званих «пілотних» регіонах України;

3. В жодному випадку не підписувати проект Указу «Стратегія боротьби з дискримінацією в Україні».

4. Скасувати кримінальний процесуальний кодекс  підписаний президентом, який розширює можливості ювенальних механізмів та загрожує беспеці інституту сім"ї та християнським цінностям .
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.