Зелена неділя.. :) Не профіцькайте, свято!! :) :)

02 червня 2012, 11:17
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
834

Пам"ятаю, був малий, мене на село мама привезли під вечір, шоб лишить на здоровій природі на літо.. І ото осьо, заліз на піч, а долівкка вся встелена травою, і такот, з печі кидав авоську на мотузочку


зображаючи рибалку ловив ту траву.. :) Далі буде перепост. Алілуя! :)
================================================================
На 40-й день після Воскресіння Господа нашого Ісуса Христа наша Свята Церква святкує подію, єдину в своєму роді, Вознесення Господнє, а на 50-й день – подію приходу в християнську спільноту, тоді ще зовсім крихітну, обіцяного апостолам Утішителя Духа, „що наставить вас і навчить” (Ів. 14. 26).

Прихід Святого Духа – третьої Особи Божої в Трійці, відбувся при видимих ознаках: у вигляді огненних пломінчиків. Він зійшов на кожного, що зібралися разом, очікуючи обіцяної події і увійшов силою і благодаттю, яка тут же проявилася також видимими ознаками у вигляді особливих дарів: вміння говорити мовами, яких досі не знали ті, що одержали цей дар, дару пророцтва, дару оздоровлення хворих. Це була подія, яка єдиний раз проявилася видимими ознаками. Відтоді і до наших днів Святий Дух сходить на кожного новохрещеного, від дитини до глибокого старця, але вже невидимим способом. Під час хрещення вода змиває з душі хрещеника первородний гріх, залишений нам від гріха наших прабатьків Адама і Єви, а Дух Святий сходить невидимо вогнем, який обіцяв Спаситель ще апостолам (Мт. 3, 11), і остаточно робить нас членами Містичного Тіла Ісуса Христа, тобто Його Церкви.
=====
Більше тут = http://diocese.ko.if.ua/preaching/05.html
=========


У Клечальну суботу, що передує Трійці- Зеленій неділі, українці поминають мертвих і одвідують могилки родичів. Також є гарний звичай молитися за всіх, хто згинув в бою за волю України.





Зелене =

Роман Михайлюк
Фотолюбитель

Спеціально для Хіміка Органіка прикладаїцця фотка про риб. Тлустих риб. Жовтогарячих, майже помаранчових. "Кличуть кру-кру-кру, в чужині умру, заке море перескочу, крилонька зітру"


Vladimir Golubev
Фотолюбитель


Оця ще нічо така...
manyasfon
Фотолюбитель

Звісно не фонтан але може бути як на контингент що тутка. :)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.