моральні авторитети

18 травня 2012, 22:13
Власник сторінки
0
470

я хамське бидло,як стати вільним

шановні моральні авторитети!закликати робити добро українцїв,більшість з яких комуняки страхом і репресіями перетворили в рабське хамидло це по міншій мірі абсурд і ви.як моральні авторитети повинні про це знати.Потрібно рабам повернути той глибоко пригнічений ген свободи,щоб раби змогли зрозуміти і оцінити те.що вони вільні,і що ті хто хоче диктувати свою волю іншим має бути жорстоко покараний.
Щоб люди мали повагу перш за все до себе,щоб мати можливість поважати права інших людей.
на те ви і назвались моральними авторитетами,щоб бачити цю планетарну проблему і знайти шляхи її вирішення.Напрклад Майдан розбудив в людях цей пригнічений ген свободи,люди зрозуміли що ніхто не може маніпулювати їхнім вибором і захистили свій вибір.Захистивши свій вибір люди знайшли,зрозуміли свою сободу,повернули вирвану колись повагу до самих себе.Звичайно лідери майдану не оправдали,а навпаки просрали надії людей,але свободу з душ людей вже неможливо вкрасти.
це один з шляхів привівших українців до розуміння цінності своєї свободи.
Нехай не всі люди талановиті чи дуже розумні,але вільний простолюдин набагато цінніший за талановитого освітченого раба.
Пан Андрухович і пан Шкляр,їхня принциповість теж ставить їх на високе місце моральних аторитетів України,і нехай вони не відсиджуються в крайніх хатах,чи десь позакордонах,а йдуть в Україну,вони знають що робити.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.