Маєш земельну ділянку? Будь готовий, що вона перетвориться на котлован!

05 травня 2012, 20:25
Власник сторінки
0
476
Маєш земельну ділянку? Будь готовий, що вона перетвориться на котлован!

Про те, як заробляють на чужій землі у селі, що поблизу Києва

У селі Лютежі, що розташувалось неподалік від Києва, на земельних наділах мешканців діється щось неймовірне.

Місцевий житель  налагодив тут досить прибутковий для себе бізнес. Маючи  декілька самоскидів та тракторів, він вирішив  добувати пісок для будівництва та землю для продажу прямо на необроблюваних садибах своїх односельчан. А зробити це  бізнесмен вирішив просто: викопав котлован,а потім засипав його сміттям,вивезеним з будівництва. У такий спосіб він убив двох зайців: і товар на продаж знайшов, і сміття куди  подіти придумав.  

Робота кипить на цьому полі весь час: одні котловани засипають, а інші риють. Прибутки від такого бізнесу чималі, так як одна машина звичайного піску для будівництва (білого) коштує більше тисячі гривень. 
Тому така нехитра справа вже дозволила місцевому приватному підриємцю поповнити свій автопарк ще декількома новими грузовими авто. 

 

Під час спроби одного з  власників "постраждалих" земель завадити таким протиправним діям бізнесмен ледве не розчавив його своєю вантажівкою , насильно вдершись на чужий шматок землі.
Місцеві жителі, у власності яких є такі ж земельні наділи, що розташовані поруч, налякані, адже кожен може бути наступним. А протистояти цьому простому селянину, мабуть, просто не по силі.

Щодо місцевої влади, то вона або побоюється приймати якісь міри, або просто робить вигляд, що не помічає таких протизаконних дій з боку громадян свого населеного пункту.

Залишається чекати, що саме мою земельну ділянку  ці події обійдуть стороною.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.