«Бидло Клюєва» або «горили віце-прем’єрів»

01 травня 2012, 07:42
Власник сторінки
Лідер Руху простих людей
0
553

Перший Віце-прем’єр – РНБОУ - Штаб ПР. Це все політичні посади людини яка оточує себе бидлом, що принижує відомих журналістів і українську журналістику.


Перший  Віце-прем’єр – РНБОУ - Штаб ПР. Це все політичні  посади людини яка оточує себе бидлом, що принижує відомих журналістів і українську журналістику. Я в чергове наголошую на необхідності відкриття справжнього фронту боротьби журналістів за свої права, гідність та авторитет. Інакше, і далі, навіть «горили віце-прем’єрів»  будуть насміхатися над свободою слова в Україні. Я вірю у щирість слів Лещенка. Переконаний, репліки аудіо запису справді належать охоронцям можновладця. Відтак, ще раз наголошую: Україні потрібна потужна незалежна профспілка журналістів, наприклад,  під назвою - «Стоп цензурі».  

Охоронці Клюєва - лише верхівка цієї «нікчемної піраміди його людей», те, що не прикрито від очей простих людей. Далі, де менше публічності,  - зухвалість зростає в геометричній прогресії. Тепер уявіть собі методи цієї команди в проведенні передвиборчої кампанії цього року. Якщо ці нелюди можуть таке дозволити по відношенню до одного з найкращих українських журналістів, тоді де буде межа у тиску на мажоритарників та їх родини, дітей, згодом залякуванні  діючих депутатів? Клюєв зробить із штабу ПР військовий штаб із своїми каральними та іншими характерними службами? Це війна проти українського народу. І той факт, що «регіонали» вирішили віддати «кермо цієї війни» Клюєву та його людям - небезпечний сигнал для кожного з нас і усієї Європи.

Менш ніж за два місяці Україну наводнить європейська культура та європейці. Досить тривалий час вони читатимуть наші газети та дивитимуться наше телебачення. Українські ЗМІ мають чи не останню можливість  розповісти Європі про «блакитне іго», що тиранує Україну. Вже сьогодні треба думати про англомовний дубляж новин. Прості європейські люди повинні почути українців, а не робити висновки про наше життя та демократію тільки з гарної міни Януковича на європейських самітах. Європа – чи не останній фронт нашої боротьби за демократію; перемога на ньому – умова закріплення успіху опозиції на виборах і запобіжник загрозі диктатури Януковича та ПР в Україні. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.