Голодні українці та турбота українського законодавця за побут іноземних громадян

23 квітня 2012, 19:03
Власник сторінки
0
555

Голодні українці та турбота українського законодавця за побут іноземних громадян

Черговий ляпас від депутатів отримали українці. Цим ляпасом став підписаний Президентом Митний кодекс України.

Частина третя статті 420 Митного кодексу є шедевром покращення життя вже сьогодні для депутатів та їм подібним посадовцям з міністерств.

Зрозуміло, що така не чувана стурбованість побутом іноземних громадян – це лише привід для відкриття в Києві магазинів безмитної торгівлі. Не буду зупинятися на роз’ясненні, сподіваюся, що читач зрозуміє усю суть цього хитросплетіння українського законодавця.

Тут важливо запитати у цих мудрих панів, чому в лікарнях не має ліків, а лікар шукає шляхи виживання, чому шахтар при каторжній праці отримує копійки і не може дати своїм дітям вищу освіту, чому вчителі не бажають надавати якісну освіту дітям і щоразу під приводом благодійної допомоги вимагають у батьків гроші.

Законодавець проявляє турботу до іноземних громадян, залишивши своїх виборців без уваги та додаткових бюджетних надходжень.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.