На одне сонце дивимось , та не одне їмо !

25 березня 2012, 13:25
Власник сторінки
миколог
0
419

З кожним роком олігархів нечистих на руку становиться все більше і статки їх дуже швидко збільшуються...і це коли народ на межі виживання. Таке відчуття, що це штучна затримка розвитку суспільства.

   Уже всім зрозуміло що без бою владу не віддадуть...ще не всі багацтва перерозподілили і не "узаконили" ці кляті мафіозні "менеджери"...Народ їх кляне до третього коліна...а їм байдуже...вони хапають і хапають аж до десятого коліна і не можуть зупинитися...Вже й діти цих покидьків стали мільйонерами і готують онуків та правнуків до такого шикарного життя ..                                                                                                         Ці хапуги зовсім забули що живуть в країні жебраків які на цей час голодні, холодні та хворі і які дивляться голодними очима на оцих краснощоких мордатих пузатих дядьків з великим достатком та й думку гадають собі, а чому ж вони не такі успішні і вгодовані та ще й з купою хвороб які не виліковуються без належної оплати цих послуг ?..Так грошей не має !!! -всі заволають ,..От безгрошів,я й вимираємо!!!                                         Не дають заробити на кусень м,яса , не дають права свобод, не дають пільгових умов на відкриття своєї маленької справи щоб прогодувати себе і своїх дітей ,не дають,не дають...Але ж в одній державі живемо і на одне сонце дивимось...На одне сонце дивимось , та не одне їмо !...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.