Єдність

22 березня 2012, 12:48
Власник сторінки
миколог
0
384

В єднанні народу може відіграти важливий факт об,єднання усіх зацікавлених суб,єктів в українському суспільстві.Про це знають всі політики але чомусь не поспішають брати трубку миру та домовлятись.

      Не потрібно бути пророком щоб зрозуміти що маленькі партії по окремності нічого не вирішують для докорінної зміни системи яку нам накинули як зашморг на шию...а ось об,єднавшись можна створити велику силу при підтримці більшості народу України ...і ця підримка вона вже є реально , тільки розподілена та розпорошена...                                                                                                                                           Аби ж то дослухались зараз до людей всі популярні на цей час політичні лідери , партії, рухи,журналісти , письменники ,моральні авторитети які зрозуміли що є інший шлях розвитку суспільства на відміну від цього феодального і розпочали прямо зараз створювати всеоб,єднавчий народний форум на якому вже не буде мегапартійних "авторитетів" та яценюківської хитросплетеної стратегії . а будуть всі рівні поміж собою у всіх питаннях що надасть перевагу над теперішньою "опозицією" яка ще чомусь вважає що вона пуп-землі і надіється "залякати" своїми "великими рейтингами" всіх політичних конкурентів з "не правильними" думками...чимось це схоже на диктатуру....                                                                                                      Всі інтуїтивно чекають створення другого об,єднаного фронту опозиціонерів які вже асоціюють у народі як добропорядні , чесні та обов,язкові до виконання народних вимог...Хай на перших порах візьмуть на себе роль координатора цього круглого стола-форума..будь-хто у кого є сміливість...Цей форум профільтрує всіх зрадників і не чистих на руку..залишаться ті яким довіряють.                                                                              Всю цю картину маслом можуть організувати відомі журналісти в соціальних мережах , досвід у них               вже є...Не запізнитися б?!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.