Молодіжний рух "Ні Колізею" готується до проведення нових акцій протесту.

17 березня 2012, 17:29
Власник сторінки
юрист
0
531
Молодіжний рух  Ні Колізею  готується до проведення нових акцій протесту.

Молодіжний рух "Ні Колізею" готується до проведення нових акцій протесту.

Молодіжний рух "Ні Колізею" готується до проведення нових акцій протесту.

Після мітингу 3.03.2012 року організатори мітингу «Ні Колізею» направили письмове звернення Червоноградському міському Голові з вимогою до 17.03.2012 року показати реальні дії щодо вжиття заходів до закриття доступу до «Колізею», і цей строк минув.

  На сьогоднішній день, після проведення акції протесту 3.03.2012 року біля Червоноградської міської ради учасники та організатори акцій «Ні Колізею» не побачили жодних результатів.  Організаторами направлявся лист міському Голові, а також копія прокурору Львівської області, начальнику РВ ФДМУ у Львівській області та Голові Львівської обласної державної адміністрації, у якому зазначалось, що уразі відсутності результату до 17.03.2012 року будуть проводитись акції у Львові під прокуратурою Львівської області – тому що цей орган уповноважений порушити кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ст. 367 Кримінального Кодексу,  Регіональним відділенням фонду державного майна – так як «Колізей» закріплений за цим органом. Також вирішено проводити акції біля Львівської обласної державної адміністрації керманичу якої, нещодавно обласна Рада виразила недовіру.

Визначається дата подальших акцій, в межах 26 – 31 березня 2012 року.  Про точну дату та характер акцій керівники органів будуть завчасно повідомлені у письмовому порядку.     

  Слід нагадати, що організатори молодіжного руху звертаються до усіх громадських організацій у м. Червонограді та Сокальському районі незалежно від політичного чи іншого спрямування з проханням підтримати їхній рух. На даний час активну підтримку їм надають, лише Кристинопіль Ультрас, Партія «УДАР Віталія Кличка», та наскільки відомо «Молодь за майбутнє України».     

Організтори "Ні Колізею".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.