БОСОНІЖ 2015 КІЛОМЕТРІВ

13 березня 2012, 08:15
Власник сторінки
Лідер Руху простих людей
0
846
БОСОНІЖ 2015 КІЛОМЕТРІВ

РПЛ оголосив кампанію "2015 - рік простих людей". Невдовзі розпочнеться піша хода зі Сходу на Захід. Зупиняючись в церквах для молитви за народ України, РПЛ пройде символічні 2015 км.


2015 КІЛОМЕТРІВ  ДО СОБОРНОСТІ

Невдовзі розпочнеться піша хода зі Сходу на Захід. Пересуваючись босоніж, зупиняючись в церквах для молитви за народ України, активісти РПЛ пройдуть символічні 2015 кілометрів.

Ми просимо Вас пам"ятати: політики роз'єднують наш народ, щоб перемагати Його; політики брешуть - замість чесної  розмови про Наше майбутнє; політики - злочинно йдуть від відповідальності перед Нами, по черзі, прикриваючись статусом «безпорадної влади» та «не почутої опозиції».

РПЛ ФОРМУЄ ПЛАН ПОВЕРНЕННЯ УКРАЇНИ УКРАЇНЦЯМ ТА ВИМАГАЄ ВВЕДЕННЯ КРИМІНАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА НЕВИКОНАННЯ ПЕРЕДВИБОРЧИХ ОБІЦЯНОК

В рамках акції, РПЛ формує чіткий План.  Це буде кращий план розвитку країни за всю її історію. План, де не буде компромісів з олігархами та угод з попередніми президентами. Це буде план повернення України українцям.  Ми запровадимо кримінальну відповідальність за невиконання передвиборчих обіцянок, ми збудуємо Україну без ГМО: гебешників, мажорів, олігархів.
http://lb.ua/blog/sergiy_kaplin/137362_ukraina_bez_gmo_gebeshnikov.html

УКРАЇНА ТІЛЬКИ ПОЧИНАЄТЬСЯ! 2015-ий БУДЕ РОКОМ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ!

Ми прийдемо у кожну українську родину, щоб запросити простих людей Сходу і Заходу почати боротьбу за іншу долю для своїх дітей і онуків. Справжня велика політика в Україні ще не почалася. Сьогодні, лише об’єднуються виборці,  які довірять своєє майбутнє відповідальним елітам та єдиному для заходу і сходу лідеру. Тоді і писатиметься нова історія. Скільки ми загубимо на цьому шляху? Якщо будемо зволікати з єднанням і поччатком боротьби, втратимо  цілу країну. Але повернемо її, і, підемо вперед, у Європу,, якісно вплинувши на історію всього світу.

Слава Україні і її простим людям!



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.