Медична реформа в Грузії

10 березня 2012, 13:20
Власник сторінки
Dolce far niente
0
1392
Медична реформа в Грузії

Фшоці від бистроти змін


Рік тому випадково траплялися в неті згадки про початок медичної реформи в Грузії. Приблизний її зміст полягав в тому що інвестору пропонувався занедбаний медичний заклад в привабливому районі, наприклад в елітному районі Грузії, включно з землею і всіма будівлями – а за це інвестор зобов’язувався побудувати стільки лікарень і в тих районах Грузії де йому вкажуть. Схема незамисловата, і я б навіть сказав банальна. Я не вірив що з цього може вийти щось путнє. Але я помилявся.

Терджольська лікарня

З 2012го всі пенсіонери Грузії (бл.500.000чол.) будуть застраховані. Також будуть за державний кошт застраховані всі діти до 5 років. Базовай ваучер страхування вартує 15ларі(9долл.), в нього ввійде безкоштовна консультація лікаря, 80відсоткове фінансування невідкладних операцій внезалежності від їх вартості, а на планові операції буде встановлено ліміт до 15тис.ларі(9тис.долл.). Крім того пропонується 80відсоткове фінансування хіміотерапії і променевої терапії. Також у пакет ввійдуть 50відсоткове спів фінансування медикаментів, з лімітом в 200ларі(120долл.) на рік і безкоштовні аналізи.





Каспійська і Хашурська лікарні









Зестафонська лікарня де Карпати недавно грали, і всі у нас ржали з їхнього поля яке у нас не в кожному райцентрі зустрінеш:)







Озургетська лікарня








Лікарня в Самтрадіа





Лікарня в Адигені




Чіатурська лікарня








Лікарня в Кеда (гірська Аджарія)




Лікарня в Шуахеві

Чаквська лікарня





лікарня в Цкалтубо




Марнеульска лікарня






Болніська лікарня











Прикольний надпис:)
P.S. пока писал пост Саакашвили успел открыть больницу в Мцхета





І ще один прикол

[info]maxo_shonia wrote:

Jan. 10th, 2012 09:06 am (UTC)
Я в шоке!
Столько новых больниц ? 
[info]cyxymu wrote:
Jan. 10th, 2012 09:07 am (UTC)
да. в неделю по 2 штуки открывают. я сначала думал откроют 4-5 больницы, потом сделаю пост, а они не останавливаются..


Я прикинув. Грузія вдесятеро менша за Україну, і будує по дві нові лікарні шотижня. А в нас скільки? Дайбог щоби по одній на рік? 

Панове, нам полюбому треба рвати когті з цього забитого убогого болота під назвою "русскій мір", інакше ми в ньому остаточно зігниємо. Незнаю як ви, а я згоден на войнушку з Росією і окупацію нею Криму і Донбасу (Петровича з сім'єю вивезем на материк за державний кошт:)) тільки би вирватись звідти і зробити в себе такесаме.

p.s. А це одна з центральних московських лікарень. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.