В Києві близько 700 активістів вийшли на захист сімейних цінностей.

09 березня 2012, 17:55
Власник сторінки
Председатель общественного совета при городском исполкоме и руководитель организации "За здоровый образ жизни"
0
632
В Києві близько 700 активістів вийшли на захист сімейних цінностей.

Під час ходи активісти скандували "Ми за чисту Україну", "Одностатевого кохання не буває" та ін.

Сьогодні, 8 березня, близько 700 активістів Всеукраїнської спілки громадських організацій "Україна для життя" вийшли на марш в захист сімейних цінностей.
Дана акція була проведена у відповідь на акцію “Церкві й державі час жити нарізно!”, яку в столиці проводили представники лівих та феміністичних організацій.

"В Україні завжди високо цінували жінку, материнство, сім’ю. Про це свідчить все культурне та традиційне надбання українського народу. Однак сьогодні над існуванням жінки-матері нависла загроза. Йдеться про впровадження ґендерної політики, фемінізму в Україні на державному рівні, а це означає - узаконення гомосексуальних шлюбів, усиновлення ними дітей та пропаганду збоченого життя в школах", - переконані  організатори маршу.
Під час ходи активісти скандували "Ми за чисту Україну", "Одностатевого кохання не буває" та ін.

"В травні цього року в Києві запланований гей-парад під назвою "Київ-Прайд"-2012. Україна є християнською державою та з часів хрещення Київської Русі у нас ніколи не проводилися подібні заходи. Україна в світі посідає перше місце за поширенням СНІДу. Населення нашої країни за останні роки меншилось на 7 мільйонів! Так звана гендерна політика є загрозою для знищення сім’ї та нації вцілому", - заявляють представники Всеукраїнської спілки громадських організацій "Україна для життя".

Крім цього організатори акції оприлюднили вимоги до Президента України:

- не допустити проведення гей-параду в місті Києві в травні 2012 року та в подальшому в жодному випадку не допустити проведення на території України таких заходів;

- для збереження інтитуту сім’ї та охорони дітей від зростаючого тиску гомосексуалізму ввести кримінальну відповідальність за його пропаганду;

- вимагаємо скасування новоствореного гендерного об’єднання в парламенті, яке створене для боротьби з так званою гендерною нерівністю.

За словами організаторів, віники, з якими вони прийшли на акцію, символюзують бажання очистити Україну від гомосексуалізму та лесбійства, проституції, порнографії та сексуальних розбещень.

"Сьогодні ми проводили марш на захист сімейних цінностей, ми виступали проти того, що нам хочуть нав'язати гомосексуальні цінності під соусом гендерної рівності. Гомосексуалісти в квітні хочуть  провести марш, наш Всеукраїнська спілка громадських організацій буде робити все можливе, щоб не допустити цього, якщо він і пройде ми зробимо все, щоб вони відчували себе дуже некомфортно. Ми за чисту Україну!", - прокоментував директор представництва Міжнародного Благодійного Фонду Н.Потопаєвої у Вінницькій області Дмитро Костирко.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: протест
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.