Звернення до ЗМІ

02 березня 2012, 16:00
Власник сторінки
пенсіонер
0
448

Якщо досконало моделювати наслідки виборів 2012 року,я б зауважив дві складові,що не опрацьовані політологами або не озвучені ЗМІ.

Якщо  досконало моделювати наслідки виборів 2012 року,я б зауважив дві складові,що не  опрацьовані політологами або не озвучені ЗМІ.

1.       Не враховано  ситуації,коли,можливо, окружні виборчі комісії та ЦВК,проведуть масштабні  фальсифікації при підрахуванні голосів. Буде,як в Росії.  Незначна хвиля протестів не змінить перебіг подій. Чому ж тоді така можлива ситуація відсутня в передвиборчих технологіях політичних партій?  Це пояснити можливо тільки тим,що наперед  закладена не боротьба за долю України,а боротьба за депутатські  хлібні місця,меркантильні шкурні  інтереси. Низький рівень мотивації-будуть низькі результати!

2.        Не враховано,що буде,коли раптом «…осёл,козёл да  косолапый  мишка» зіграють квартетом «Наша Таня громко плачет,уранила в речку  мячик…» ,в  плані  коли раптом опозиція одержить перемогу у виборах 2012 року. Ні,я не про те,що вони перечубляться  і втратять більшість у ВР за дуже короткий час. Я про можливий обвал банківської системи та економіки,про млрд. які підуть в офшори. Хіба можна повірити,що влада передасть весь державний механізм в робочому стані,на мазі? Я не вірю,сипнуть вони в букси  пісочку по саму зав’язку! Де запобіжні методи? Звичайно,це змодельовані ситуації,але вони мають право на обговорення. Чому теми  замовчуються  в ЗМІ? А якщо вибори розвалять державу,скажіть,хтось має знати!

3.       Ще модель. Опозиція,програючи,зачне жорстке протистояння-бунт. За відсутністю національної ідеї,національного лідера,купка гетьманів створять анархію. Опозиція,мабуть,свідомо йде на такий сценарій-ціною крові взяти владу. Які ідеї в їх програмах можуть це заперечити? Вона існує,це - народовладдя. Така ідея партіям страшніша за Януковича і Путіна разом узятих.

4.       Проблема протистояння «Схід»-«Захід». Вирішення лежить в площині  класової  боротьби,або боротьби за високі соціальні стандарти.

5.       Не пропагується в ЗМІ принципи християнської моралі та гуманізму в плані побудови держави. Такі принципи могли б лягти в основу   побудови національної ідеї.

      Чи є хоч одна політична сила,що взяла до уваги  таке прогнозування. Мабуть політичні лідери мають висловитись з цього приводу в ЗМІ.

 

          Тому напрошується висновок:опозиція не ставить завданням побудову держави для народу. Йдеться тільки  про заміну у владі однієї кланової (партійної) структури іншою. Пропонується та сама безнадійна модель,по якій ми живемо 20 років. Мають  право на існування інші моделі  устрою:наприклад,»Швецький соціалізм».  Таке не обговорюється,не пропонується. Таким чином обмежується вибір суспільства. Де немає вибору-нема демократії! Схоже  ЗМІ не збираються підняти планку до того демократичного рівня.  Вихід у всенародному Віче «Вибори без партій!»,або під лозунгом  «Україна без виборів». Не дати шакалам порвати державу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.