незадоволені за"Перше грудня"

01 березня 2012, 16:25
Власник сторінки
0
556

як стати вільним

ЕВРІКА!!!Я знаю що об"єднує абсолютно переважну,подавляючу більшість
украінців.Ну звичайно те що ми всі українці це зрозуміло хоч і маємо різні світобачення.
На сьогоднішній день так склалось історично,політично,економічно​ що абсолютна більшість з нас -незадоволені,нєдовольние,розч​аровані і владою і опозицією.Тому що влада і більшість опозиції абсолютно одинаковий проект.Це влада для збагаченняі, задоволення амбіцій і т д
Абсолютна більшість з нас є незадоволені несвободою,бідністю,нестатками​,самими собою насамкінець.
То чому б нам не зреалізувати свій загальноукраїнський проект-проголосувавши на наступних виборах за графу "НЕЗАДОВОЛЕНІ".Це точний,правдивий стан майже кожного українця Тому не прийдеться кривити душею,брехати самому собі, повівшись на проекти типу гречки,ковбаси,100 чи 200 гривень,а тим більше "пакращення"та інші пусті обіцянки-цяцянки.
Я не знаю як і що воно вийде,але я знаю одне ми- незадоволоні ,разочарованные.І що влада і більшість опозиції нам нічого не дадуть крім порожніх обіцянок.Тому що самі вони аморальні і безпринципні.А це означає,що мораль і прнципи це головне і в людських відносинах (за що і поважають)і в політиці,і в економіці.Це свобода,демократія,загальнолюд​ські цінності і закон для всіх без виключень.
Для цього і потрібні моральні авторитети на чолі цього проекту,так би мовити,хранителі моралі.І не одиниці як нам пропонують,щоб модернізувати старе скомпрометоване,а повністю, перша ,друга,і якщо потрібно третя сотні і т д Т Так склалося, що письменники, поети і інші представники української нтелігенції,, це люди душею вболіваючі за долю України.
Тільки вони зможуть моралізувати,наповнити принципами закон до того рівня ,щоб цим самим законом не змогла маніпулювати бандитська олігархія.Тільки тоді закон стане один для всіх,а не своїм все,а всім іншим закон.
І нічого страшного,що більшість з них не є фахівці з управління.Вацлав Гавел теж не управлінець і таких прикладів багато.
ВЛАДУ ЗАВЖДИ МОЖНА НАЙНЯТИ І ПОМІНЯТИ
Давйте створювати проект "незадоволені"гуртом.Бо коли ми проголосуємо разом,то на чолі з моральними авторитетами змінимо країну Україну для достойного нашого життя,а головне задля наших нащадків де буде свобода,демократія. Тоді точно закон буде один для всіх,а значить буде хліб і до хліба в кожного українця а не в купки олігархів.
"І буде син.і буде мати,і будуть люди на землі"...ось що буде формувати і встановлювати правила гри,а не неприродно піднесені до рівня духовних цінностей" панятія" Нарешті в нас з"явиться можливість стати нормальними вільними людьми
"перше грудня" і є наші очільники,тому що вони і є істинними моральними авторитетами.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.