Сесія Львівської обласної ради направила запит по "Колізею"

01 березня 2012, 11:53
Власник сторінки
юрист
0
687
Сесія Львівської обласної ради направила запит по  Колізею

Сесія Львівської обласної ради підтримала Червоноградців які вимагають покарати винних у трагедіях, що стаються на недобудові «Колізей».


28.02.2012 року Сесія Львівської обласної ради підтримала направлення депутатом Горон Іваном (Партія УДАР «Віталія Кличка») депутатського запиту Генеральному прокурору України, начальнику Регіонального відділення Фонду держмайна України та іншим, щодо виявлення осіб які відповідають за збереження та здійснення заходів охорони недобудованої Червоноградської поліклініки іменованої «Колізей» та притягнення винних осіб до відповідальності, в тому числі кримінальної.      

Нагадаємо, 20.02.2012 року на недобудові Червоноградської поліклініки, іменованої в народі «Колізей», учениця ЗОШ № 9 м. Червонограда Ч. Марта, отримала тілесні ушкодження внаслідок чого померла.

І на жаль, це не єдиний смертельний випадок на злощасній недобудові, по іронії, Поліклініки на 1000 відвідувань в зміну.

Смерті ставались на даній недобудові в 2009, 2010, 2011 та й раніше. 

Як відомо, на даний час, дана Поліклініка - об'єкт незавершеного будівництва вул. Івасюка, 2, м. Червоноград, Львівська область – названа «Колізей», є державною власністю, однак на балансі ні у кого не перебуває.

Однак, з боку державних органів  контроль за ефективним використанням та збереженням даного об’єкту державної власності відсутній, відсутня будь - яка організація та здійснення заходів охорони.

На протязі років не було забезпечено будь-якої охорони, ні з боку підприємства якому дана недобудова  була продана,  ні державними органами після повернення «Колізею» у державну власність.

Одразу після подій 20.02.2012 року, на наступний день депутати від «УДАРУ Віталія Кличка» Горон І.С. та Сенюк А.І. вже направляли депутатські звернення прокурору Львівської області з вимогою порушити кримінальній справі зокрема у зв’язку з службовою недбалістю.

Проте в подальшому було вирішено винести це питання також на Сесію обласної ради та направити відповідний депутатський запит.

Особливо, актуальним це питання стало після проведення «пам’ятної ходи» 26.02.2012 року молоддю міста Червонограда. 

   Тому 28.02.2012 року на Сесії Львівської обласної ради депутатом від Партії «УДАР Віталія Кличка»  Горон І.С. було проголошено та Сесією підтримано направлення депутатського запиту Генеральному прокурору України, прокурору Львівської області,  начальнику Регіонального відділення Фонду держмайна України, Голові Львівської обласної державної адміністрації та Червоноградському міському Голові, щодо виявлення осіб які відповідають за збереження та здійснення заходів охорони недобудованої Червоноградської поліклініки іменованої «Колізей» та притягнення винних осіб до відповідальності, в тому числі кримінальної.     

Варто нагадати, що у зв’язку з подіями по «Колізею» 3 березня 2012 року о 15 00 молодь міста Червонограда за підтримки Партії «УДАР Віталія Кличка» проводить мітинг «Ні Колізею». Основна вимога молоді – зробити так, щоб туди більше ніхто не міг зайти. Більш радикальна молодь налаштована на знесення «Колізею».

Якщо після Мітингу ситуація не зміниться, обіцяють пікетувати Регіональне відділення фонду державного майна, прокуратуру області та Львівську обласну державну адміністрацію. 

 Червоноградська МО «УДАР Віталія Кличка»

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.