Влада проти власного народу

13 лютого 2012, 15:21
Власник сторінки
0
561

В даний час ми можемо побачити як наша влада воює проти власного народу

В даний час ми можемо спостерігати боротьбу влади проти власного народу. Коли народ з кожним днем стає все біднішим і біднішим, то влада збагадчується За парканом відгородившись від народу зібралися головні специ які вболівають за країну, за народ, настільки що кожна прийнята ними реформа вилазить народу боком. Головний по освіті так вболіває за країну що ночами не спить обдумуючи свою реформу освіти, щоб покращення нашого життя вже сьогодні прийшло і туди. Той що всіх чує спеціаліст ще кращий він робить вигляд що нічого не бачить а останні його призначення цьому підтвердження.
Тепер про реформи, які приносять покращення нашого життя вже сьогодні.
Податковий кодекс як складова реформи економіки призвів до того що за останній рік в Україні закрилося більше підприємств малого і середнього бізнесу  ніж відкрилося. Що зменшило надходження до держбюджету.
Пенсійна реформа по суті сам задум реформи непоганий і вона сама дуже гарно зроблена. Вона би принесла результат. Але в країні безробіття перевищило 25%, і представте собі що за новим законом ці люди не можуть заробити на ту пенсію.
Освіта. Сама актуальна сфера яка відповідає за підготовку майбутніх кадрів для країни. Але наш головний освітянин робить усе щоб її розвалити, бо як кажуть зараз у народі "країні потрібні дурні". І якби не мої колеги студенти то мабуть освіта вже би була розбита. А так вона ще живе.
Село. Галузь яка може власноруч підняти економіку країни, і вивести країну з кризи. Якщо розглянути в перспективі що в Європі може розпочатися продовольча криза то саме Україна може її звідти витягнути. Але і тут у нашої влади є реформа. Яку реформою назвати важко. Вони вирішили дозволити продаж землі, і скупити землю. Щоб впровадити монополію на селі.
На кожну реформу яку пропонує влада, люди виходять на вулиці після чого самі активні чомусь викликаються на допити, бо проти них відкривають кримінальні справи. Ну що ж подивимося чим це завершиться.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.