Я - виборець.

23 січня 2012, 22:47
Власник сторінки
0
541

Мене ошукали!!!

Фактично вже почалась предвиборна кампанія, і в кожного виборця постає питання за кого ж таки голосувати, але при тому у виборця (такого як я) виникає деяке сум'яття, адже як чути з вуст політиків, експертів скасування політреформи Конституційним Судом восени 2010 було антиконстиційним, фактично, переворотом, а також продовження Верховною Радою собі строку каденції на більше, як рік. Тобто всі рішення ВРУ, є також не законним, та антиконституційм, в тому числі рішення про дату виборів, та виборчий закон. Тобто фактично усі опозиційні сили мають не йти на вибори, не відвідувати засідання ВРУ.
Але будем виходити з реалій сьогодення, маленькі українці наразі нездатні нічого змінити, а отже будем грати по їхніх правилах!!!
Отже, вибори будуть проходити 50 на 50. А що ж, ми, маленікі українці. За кого нам голосувати. На мою думку наступні вибори будуть типовим голосуванням не за когось, а радше проти ПР та сателітів. Опозиція фактично загнала нас у вибір, ми чи вони. Вона ж заявила хто не з нами той проти нас. Але і це,  нехай, скажуть пересічні маленікі українці. 
Та і в опозиція не гірше від влади не залишила нам вибір.
Про якийсь вибір, можна було б говорити при відкритих списках, але ж опозиція говорить, що влада не захотіла приймати ці виборчі правила. Але разом з тим опозиція не квапиться придумувати якийсь механізм, щоб суспільство якось приймало участь у формуванні цих списках на одномандатні округи. Ці дяді і тьоті навласний розсуд хочуть розподілити багатіїв на округах та сказали на всю країну, голосуйте за них, бо всі хто вирішив скласти альтернативу, є сателітом влади (я не беру до уваги провладного кандидата). Отже, на одномандатних округах ми лишились без вибора (опозиційний електорат).
Але є ще пропорційні списки, скажете ви, але й з пропорційними списками та сама ситуація лідери розподілять список так що, ми не будемо знати хто є в цьому списку,  його справ, його поглядів. Звичайно громадські організації зможуть нам допомогти, проаналізувавши біографію і т. д., але чи зможуть вони вплинути на вилучення якихось не гідних кандидатів зі списку. ЦЕ ПИТАННЯ!! Отже, на пропорційних округах ми лишились без вибора.
МЕНЕ ОШУКАЛИ!!!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Украина,политика,вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.