22 СІЧНЯ У ДЕНЬ ЗЛУКИ В КИЄВІ, ЛЬВОВІ ТА ХАРКОВІ ВІДБУЛАСЬ МОЛИТВА ЗА УКРАЇНУ

22 січня 2012, 16:14
Власник сторінки
Науковець. Співробітник Національної академії наук України.
0
592

22 січня о 14.00 тисячі людей зібралися на головних майданах міст та сіл України, щоб взяти участь у Всенародній одночасній Спільній Молитві за Україну на свято Соборності Українських Земель.


 У Львові молитва відбувалась біля пам’ятника Тарасу Шевченку і зібрала десятки тисяч учасників. У Києві кілька сотень учасників молилися на подвірї Михайлівського собору, у Харкові – близько сотні людей біля памятника Тарасу Шевченку. Також молитва відбулася в Червонограді  та Дрогобичі (Львівська обл.).       

У молитві приймали участь представники Церков Київської традиції (УГКЦ, УПЦ КП та УАПЦ), громадські організації християнсько-державницького спрямування (ГО «Християнська Україна», ГО «Центр християнської співпраці», ГО «Союз Християнського Відродження», Спілка "Християнського Відродження", ГО «Українська справа», УНРрада, СУМ, Пласт), політичні партії (РХП в Києві та КУН у Харкові)  та всі бажаючі. Молилися акафіст Покрову Пресвятої Богородиці,  потім читали вірші, співали колядки та духовні пісні. Виступали духовні хорові колективи з Києва («Аскольдів глас») та Вишневого («Вишневий дзвін»).

Спільна молитва тисяч українців в День Злуки стала Днем братерського духу і християнської єдності, ще одним кроком до становлення більш справедливого українського суспільства.

 

 

Від імені громадського оргкомітету Всенародної  Спільної Молитви за Україну:

Голова ГО «Християнська Україна»               Мирослав Данилків


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.