Не потрібні нам Ваші подачки, краще врятуйте ЖИТТЯ

12 січня 2012, 12:58
Власник сторінки
журналист
0
515
Не потрібні  нам  Ваші  подачки, краще  врятуйте ЖИТТЯ

Здавалося б, що не так скоро вибори до Верховної ради України і Україна та українці повинні не шукати новини про ймовірних кандидатів у депутати, а хутко готуватись до Євро -2012.

Адже заробити на цій події може не лише власник великого підприємства по виробництву сувенірних цукерок з логотипом «Євро -2012» , а й простий селянин, який «заникав» у своїй комірчині сушені білі гриби, запасся збором карпатського чаю чи медом.
  Та все виходить трішки не так. І власне, не в тому, що не має запасів, ні, вони сто відсотків є, і Слава Богу. Гарний  врожай у бойківчан цього річ. А в тому, що де-не-де все з’являються і з’являються новини про ймовірних кандидатів у народні депутати.
 Все конкретно розпочалося з січня місяця, і то буквально з перших днів… Першим попав у поле зору список кандидатів до Верховної Ради, яких рекомендував екс-голова ЛОДА М.Цимбалюк. Офіційним листом  голові адміністрації президента України  С.В.Льовочкіну було надіслано перелік пропозицій від Львівської області  з вказанням прізвищ , округів та навіть, ба, з  можливими іншими кандидатами, у разі чогось. Даний список пролетів стрімко по всіх соціальних мережах, де не один аналітик і простолюдин його обговорили. І яке питання найчастіше звучало? «А чи від нашої області є такий список?».
 Можна зазначити і відчайдушні спроби такого собі колишнього помічника Леоніда Черновецького Олеся Довгого. Набравшись мужності та підтримки від регіоналки-тещі Ірини Горіної,  Лесик розпочав свою  політичну кар’єру. Напару з молодою дружиною Катериною навідує перестарілих людей ( метод Космоса) та роздає по київських квартирах пакунки з набором продуктів харчування.  Не забуває і своє фото туди вліпити, щоб кожен чітко пам’ятав свого героя! А втім, кожна ґаздиня побачить, що  продукти не вищого ґатунку і на торгових розкладках  найдешевші .
 Але вся правда в тому,  що люди і досі ведуться на такі рекламні ходи.  І будуть обирати Лесика своїм депутатом, а згодом, через декілька місяців плюватимуть на його оте фото.
І скільки ще до виборів буде агітаційних поїздок та «викидання коштів на вітер»! Єдине, в чому можна погодитись з кандидатом  у депутати , це надання коштів на хворих дітей. Ця тема є дуже болючою у нашій країні.  Не лише обладнання не вистачає у наших лікарнях, а й й навіть елементарних речей.           
  Чиновники розповідають, що медицина у нас безкоштовна, можливо це і так, десь на паперах. А в реальності кожна мати знає, скільки лише потрібно коштів для того, щоб дитині поставили капельницю. Найбільше у нас незахищені онкохворі діти.   
 В черзі на виділення коштів для лікування закордоном, сотні, якщо не тисячі дітей повмирали.
 Коли журналіст пише історію про онкохвору дитину і чує розповідь батьків, про муки, через які проходить вся сім’я, йому хочеться віддати не лише всі свої заощадження, а й здоров’я для цієї малечі.  В Івано-Франківській області багато онкохворих діток, і якщо б кожен з кандидатів у депутати відкрив лише раз  сайт Донор і зайшов у Івано-Франківські новини, гадаю, б на довго там затримався.
 Нехай, це буде передвиборча кампанія, але кожен зрозуміє, що Ваші кошти принесуть видужання не одній дитині. Це не просто благородна справа, а ще й справа, яка дає приклад  для наслідування і виборцям. Чого вартує лише чарівна посмішка Тарасика Грабчука, який за допомогою добрих людей, які збирали кошти по всій Україні, зумів виїхати на лікування у Німеччину. Чи онкохвора дворічна калушанка Вікуся Вавринюк, яка ще лише повинна виїхати на лікування, але збір коштів триває. Дивлячись на неї, просто запитуєш себе : «Чому саме діти повинні страждати?»
  Як це не банально звучить, онкохворим дітям потрібна допомога і ви, шановні претенденти у народні депутати, маєте кошти для цього. Допоможіть їм, а не роздавайте свої дешеві пакунки з фотографіями, вони нічого не варті у порівнянні з видужанням малечі. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.