Всіх з Новим роком і прощайте :)

20 грудня 2011, 12:06
Власник сторінки
письменник
0
897
Всіх з Новим роком і прощайте :)

Десь годину не міг зайти на профіль, щоб попрощатись…

Я хотів би подякувати всім, хто читав мене, коментував, кого я мав радість читати :) Подякувати Саші, за його возвишеність над соціумом і прозріннями, Діті - за її майстерні провокації і навчання стримувати свої емоції, Коту-на-Буге, нашому дорогу емігранту, за його неповторну манеру і гостроту тексту, Мішці Гаммі - за розуміння, Літл Смайл - за позитивність... і всім-всім-всім мешканцям блогів!

Моя місія завершена - вчора відбулась презентація книги "Людина в (м)асьці" яку власне я й хотів вам представити. А все інше (пости, розмови, суперечки, симпатії) виникли в процесі :) Життя прекрасне тим, що завжди наповнене всім багатством людських стосунків :)

Віртуально обнімаю всіх і бажаю щасливих свят!

ПС. Книгу можна замовити за тел. 044 200-12-57, 067 501 9353, або на електронну пошту office@grani-t.info. Видавництво здійснює доставку у всі куточки України (книга - 27 грн). Окрім того тут: eksiton.com.ua


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.