ЛЮБІТЬ СВОЮ УКРАЇНУ.

15 грудня 2011, 17:09
Власник сторінки
пенсіонер
0
414

На фоні зовнішніх загроз

ЛЮБІТЬ СВОЮ УКРАЇНУ.

 

На фоні зовнішніх загроз, що несе Україні російська кланова система, маємо свою владу, партії, і більшість політиків без  моральних принципів, що в цілому приведе вже після виборів 2012 року , до втрати Україною незалежності та суверенітету (хоч маю сумнів, чи маємо це надбання на сьогодні).

А втратимо, тому що за рахунок 100% фальсифікації виборів виграють знову «Регіони»! А також, за рахунок опозиції, яка голосує за виборчий закон, зрадивши вдруге народ України. І за рахунок великої раті чиновників, що відчули смак високих зарплат, а ще більших неписаних привілеїв. Тому, що повністю відсутній контроль суспільства за державними структурами. І бар»єром для цього контролю є всі політичні партії та обєднання. В першу чергу «Регіони» та «Батьківщина».

Тому, на мій погляд, єдина можливість виправити ситуацію – всенародне ВІЧЕ  або РЕФЕРЕНДУМ для заборони участі партій у виборчих процесах і делегуванні партіями кандидатів у депутати всіх рівнів. Делегування депутатів провести пропорційно суспільного складу населення України. Із варіантів  - проголосувати про державно-політичний устрій держави.

Зараз : всім свідомим депутатам скласти повноваження, свідомим урядовцям йти у відставку, всім разом готувати Народне Віче (Референдум).

До 19.12.2011 р. маємо чекати повторну провокацію ( теракт) на рівні арешту Ю.Тимошенко, для зриву саміту з ЄС. На їхньому місці я обрав би В.Ющенка і його афери в нацбанку. Не вибори, не газові проблеми – ЄС ключове питання для України на сьогодні !

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.