Війна режиму проти народу розгорається щодалі то дужче

02 грудня 2011, 08:47
Власник сторінки
0
459

Класова війна, яку розв’язав нинішній режим проти власного народу розгортається все ширше.

Класова війна, яку розв’язав нинішній режим проти власного народу розгортається все ширше. 

Все відбувається як у приказці: «Говорити, не мішки носити». Спочатку вони переконують пільговиків у недоторканості їхніх прав. Паралельно перераховують і урізають пенсії. Я певен, що у багатьох є знайомі «чорнобильці», котрі позбулися частини своїх пенсій. Вони не отримували десятків тисяч, про які торочили урядовці. Втім, постраждали саме вони, а не ті, хто мав згідно з заявами посадовців/

За принципом «бий своїх, щоб чужі боялися» найбільш жорстко вчинили з голодувальниками в Донецьку. Там розчарування людей та запеклість протистояння найгостріші, оскільки донеччани дійсно вірили тим, кого вибирали. На жаль, відчай породжує апатію і жорстока спроба влади придушити протест не підняла Донецьк проти режиму. 

Хвиля протестів перекинулась на Київ і тут вже адмінресурс включається «на всю котушку»: класичною стала агресія «беркутівців» проти «невдоволених», не стала несподіванкою і заборона Окружного адміністративного суда міста Києва на проведенная «акцій такого масштабу», проте абсурдною нісенітнецею видається апеляція Пенсійного фонду щодо рішення судів про виплату компенсацій пільговикам.

Сьогодні ситуація з соціальними виплатами перебуває на стадії «пошуку крайнього» – суди приймають рішення – уряд їх скасовує, потім, ніби відновлює, але з умовою, що, мовляв, «право-то ви маєте, але забезпечувати його ми не збираємось», а на запитання тисяч заслужених громадян України «тварь я дрожащая, или право имею?» відповідає апеляцією, котра має це право у них остаточно забрати.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.